.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ще летите със самолет – какво не трябва да обличате!

Ladyzone.bg | преди 7 години
Без колани, бижута и сутиени с банели на летището ще се чувствате по-удобно и ще спестите време
Ако ви предстои пътуване със самолет, то не забравяйте да обърнете внимание на някои подробности

В разгара на отпуските сигурно много от нас си мечтаят за красива далечна страна. И сигурно много от нас ще я посетят, независимо коя е тя. Ако ви предстои пътуване със самолет, а ще ви бъде за първи път, то не забравяйте да обърнете особено внимание на някои важни подробности, които ще ви спестят неудобството, а и много време и нерви.

Облечете дреха, която не се нуждае от колан

Проверките по летищата винаги са много щателни. За да не изписка сканиращото устройство, докато ви проверяват, трябва да махнете всички метални предмети от себе си. Избягвайте носенето на колан, защото ще спестите както от своето време, така и от времето на всички, които ви чакат на опашката.

Не слагайте прекалено много бижута
Както изяснихме вече – металните предмети на летището не са желателни. Ако имате аксесоари и бижута в (независимо какво е тяхното количество), със сигурност ще ви се наложи да ги свалите всички до едно. Естествено, ако сте прекалили с разкрасяването първо внимателно ще трябва да ги махнете, да ги сложите в панер, който също минава през скенер, след което отново да ги сложите на себе си.

Никога не обувайте чехли или джапанки

Представете си колко хора ежедневно минават през устройствата за проверка на летищата. Сигурно хиляди в зависимост от натоварването на еърпорта. А сега си представете, че трябва да се събуете и да минете през сканиращите устройства боса. Не забравяйте - дори и да сте с отворени обувки, винаги носете чифт чорапи със себе си – те не само ще ви предпазят от бактериите, но и ще сте спокойни, че няма да ви стане студено по време на полета.

Сутиените – по възможност без банели

Банелите са естетическо удобство за всяка съвременна жена – повдигат и държат съдържанието на място. Когато става дума за летища, сутиените са банели не са най-удачния вариант. Разбира се, зависи доколко чувствително е устройството, през което ще минете. И все пак е добре да вземете предпазни мерки – нали не искате да показвате на охраната на летището, какво всъщност причинява писукането на устройствата.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?