Лято, море, слънце, пясък и безброй тенденции, които разнообразяват гардероба и стила ни. Какво по-вдъхновяващо от това? Ами, нашите 8 основни тренда, които да следвате това лято, с които няма опасност да сбъркате.

Котешки очила

Котешките очила правят лицето да изглежда нежно и женствено. Освен това могат да бъдат съчетани лесно с почти всеки стил на обличане. Ако се чудите какви да са следьващите ви слънчеви очила - не се колебайте да изберете тези.

Тюркоазени аксесоари

Знаем, че това е тенденция, която се вихри из модните подиуми и улицата от доста сезони насам, но и това лято изобщо няма да сбъркате, ако заложите на аксесоари в тюркоазено. Най-добре, ако те са големи и забележими.

Пръстен за 4 пръста

Това е една от най-нашумелите тенденции напоследък - пръстен, който вместо за един е предназначен за четири пръста. В повечето случаи дизайните не са традиционни, така че за тези от вас, които си падат по подобни аксесоари, този тренд е убиец.

Дамски чанти с ресни

Колкото повече ресни, толкова по-добре. Важното е това лято да изглеждате феерични и фриволни. Освен това може да заложите на кожени, велурени и дори чанти от плат - те ще стоят еднакво ефектно, съчетани с правилния аутфит.

Клъч с камъни

Обикновените клъчове вече не са на мода. Идват тези с цветни и големи камъни, които лесно се съчетават с всички цветни летни рокли, поли и топове.

Големи часовници

Нежните и малки часовници тип бижу може да запратите в някой тъмен ъгъл, защото това лято модерни са техните големи събратя. В комбинация с големината, към тях трябва да има камъни и мног блясък.

Цветни принтове

Може ли лято без цветя? Съвсем не! Дори и да не бяхме споменали за цветята, сигурни сме, че нямаше да забравите да извадите от гардероба всички любими рокли с подобни принтове...

Пастелни тонове

Пастелните тонове са перфектни за лятото - носят усещане на феерично, чистота и невинност. Независимо дали става дума за аксесоари или дрехи, пастелните цветове не са никак лош избор да бъдете на върха на модните тенденции.