.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Простор, светлина и качество в новите магазини на BERSHKA и MASSIMO DUTTI

| преди 1 година
магазин
Bershka представя своя нов stage имидж

Чрез концепцията STAGE Bershka утвърждава позициите и имиджа си на марка, която е органично свързана с музиката, новите трендове и последните технологии. Новият магазин (в мол Сердика от 2.03.2017) е вдъхновен от музиката, концертите и бекстейджа, на което дължи и името си. Естетиката е по-семпла и индустриална, с отворен таван и видима конструкция от стоманени подпори, които покриват целия периметър на зоната. 

В рамките на концепцията STAGE изживяването на клиентите е оптимизирано с помощта на по-практично и многофункционално обзавеждане и вътрешна структура, които улесняват движението в магазина и подобряват излагането на дрехите, чрез което се постига по-семпло представяне на модните тенденции за сезона.

Чрез новия имидж STAGE на Bershka магазинът става многофункционален, с лесни за демонтиране елементи и стенни панели, които са окачени без трайно фиксиране. Това дава възможност за по-голяма адаптивност и бърза реакция в подходящия момент, спрямо нуждите на новия сезон.

магазини

MASSIMO DUTTI - нови материали, детайли и осветление

Подът е изграден от бежов италиански мрамор Serpeggiante във формата на „рибена кост”, който придава нотка на елегантност в микса от модерен и класически стил. Осветлението е проектирано с внимание към детайла, което акцентира върху колекциите от облекла, като различните лампи осигуряват идеалната доза интериорно осветление, създаващо уютна атмосфера, в която главната роля е на колекциите.

магазини

В този нов магазин всички детайли са синхронизирани за подчертаване на идентичността и лайфстайла на марката, а посланието към клиентите е за качество – основна ценностна категория в колекциите на Massimo Dutti (отваря на 9.03.2017). За уюта допринася и обзавеждането, с балансирана комбинация от централна голяма маса Krion, кресла в стила на 50-те и светли килими.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?