Кой не обича разпродажбите? В края на всеки сезон цената на стотици артикули рязко тръгва надолу. Ловците на намаления не се срещат единствено по щандовете на хранителните хипермаркети, където пълнят до горе количките си. В онлайн магазините не ги виждаме на живо, но списъците „Купувам“ на хиляди потребители нямат край. Ако и ти си от хората, които в обедната си почивка скролват любимите си онлайн магазини за нови оферти, то с Летния ни гид мислите еднакво. Ето кои сайтове ти препоръчваме да следиш, за да се сдобиеш с всичко нужно на изгодни цени.

  • Пет места с красиви български езера, които не отстъпват на морето
  • Трябва да посетите тези места, дори да не сте фен на "Игра на тронове"!
  • Съвети за избор на правилната пътна чанта, ако летите със самолет
  • 10 съвета за вашата обиколка с кола из Европа
  • Местата в България, които всеки любител на виното да посети през септември
  • Най-вкусните специалитети от десет любими дестинации
  • 7 продукта за възстановяване на кожата и косата след морската ти почивка
  • 10-те най-добри места, които да посетите в Европа през 2019 г.
  • 6 сексапилни тоалета, с които ще си звездата на всяко лятно парти
  • Пет живописни екопътеки, перфектни за уикенд бягство

Шопинг на дрехи 

Виждаме оферти за намаления с над 50%, които ни се струват по-апетитни от топъл хляб. Ако си от хората, които обичат да се радват на нови придобивки в гардероба, FashionDays е правилният магазин. Там ще намериш изгодни и качествени дрехи и аксесоари за всички членове на семейството. Висококачествени марки шарят по страниците на сайта. Намаленията са големи, но не се колебай дълго за онова, което си харесал, защото понякога се изкупуват за дни. Кампаниите обикновено продължават по около 14 дни, но в края на всеки август тръпнем в очакване на най-добрите оферти за модни находки.

Обувки

В случай че си на червено за нови обувки, летните намаления откриват нови хоризонти за теб. Един от най-популярните онлайн магазини е obuvki.bg. В него ще намериш артикули с високо качество на добри цени. От маратонки до бални обувки, цяла гама от продукти те чака да се разровиш и да намериш своя чифт. Лятната разпродажба на онлайн магазина вече е факт. Намаленията на сайта са с до 60% са по-горещи от августското слънце. Затова грабвай мишката и пълни кошницата!

За дома

Всеки нов сезон предполага промени и в домашния интериор. Ако си решил, че искаш да запазиш лятото в дома си, дори когато настъпи есента, можеш да се обърнеш към vivre.bg. Там ще откриеш безкрайни страници пълни с артикули за всяка стая. Магазинът знае как да прави намаления, особено сезонните, които предстоят! Следи изкъсо кампаниите, защото те ще ти помогнат да създадеш своя оазис у дома на добра цена.

Спортни стоки

Продължаваме с едно от най-популярните места за пазаруване на любителите на спортове – Sportdepot. Пълна екипировка за всеки тип физическа активност можеш да намериш в сайта и магазините. Сезонните намаления в магазина изпотяват клиентите, които се опитват онлайн и офлайн да се сдобият с нужните им продукти. В момента в сайта бушува финалната разпродажба, която приключва на 18 август, затова побързай преди да изпуснеш любимите си артикули.