Летните партита изтласкват всички проблеми извън съзнанията ни. Топлите вечери с коктейл в ръка са класика в социалните ни календари. Звънливите смехове заглушават дори силната музика. Няма как да не ни е забавно, когато сме заобиколени от любимата ни музика, приятна компания и вкусни коктейли. Часовете, прекарани пред гардероба, докато се опитваме да изберем перфектната визия, са много досадни. Ето защо нашият Летен гид ти предлага няколко ключови рокли, с които ще зашеметиш всички.

  • Пет места с красиви български езера, които не отстъпват на морето
  • Трябва да посетите тези места, дори да не сте фен на "Игра на тронове"!
  • Съвети за избор на правилната пътна чанта, ако летите със самолет
  • 10 съвета за вашата обиколка с кола из Европа
  • Местата в България, които всеки любител на виното да посети през септември
  • Най-вкусните специалитети от десет любими дестинации
  • 7 продукта за възстановяване на кожата и косата след морската ти почивка
  • 10-те най-добри места, които да посетите в Европа през 2019 г.
  • Пет живописни екопътеки, перфектни за уикенд бягство
  • Къде по пътищата за/от морето има ремонти

Рокля с голо рамо

Не е нужно да показваш много, за да си секси. Трябва просто да загатнеш женствената си нежност. С тази рокля на H&M ще изглеждаш феерична и игрива, а белият цвят ще подчертае какаовия ти тен. Този вечен модел може да е изборът ти и за вечеря в ресторант, както и за кафе с приятелки през деня. Единственото, което трябва да смениш са обувките. За лятното парти заложи на високи сандали, с които да покориш дансинга.

Бяла рокля от H&M. Цена: 119 лв
Снимка: hm.com

Рокля с пайети

Обичаш да си звездата на партито? В такъв случай грабвай роклята на Mango. Към нея са нужни единствено добри танцови движения и ще бъдеш неотразима. Интересният гръб на роклята е перфектният завършек. Високите сандали са важна част от парти тоалетите, но тази рокля предполага часове на дансинга, така че избери удобни обувки, които няма да те откажат от нощните забавления.

Рокля с пайети на Mango. Цена: 89.99 лв
Снимка: mango.com

Рокля с животински мотиви

Животинските щампи се завръщат с пълна сила. Вече не са синоним на „селска пръчка“, а по-скоро на „игриво излъчване“. Ето защо ако обичаш да покоряваш летните клубове, можеш да заложиш и на този модел от FashionDays. С тази рокля няма как да изглеждаш евтино, дори напротив – гарантира ти стилно излъчване.

Къса рокля на Motivi. Цена: 88.99 лв
Снимка: www.fashiondays.bg

Мини рокля в будоарен стил

Предложението на Zara крещи „секси“. Същевременно лъскавината на плата придава елегантно излъчване на всяка дама, която я облече. Презрамките на роклята са достатъчен аксесоар, заради красивите камъни, с които са обсипани. Тоалетът определено може да се превърне в задължителна част от летния ти гардероб. А плюсът е, че тази рокля е от онези модели, които остават константи в постоянно променящите се модни тенденции.

Мини рокля в будоарен стил с акцент на презрамките от ZARA. Цена: 79.95 лв
Снимка: zara.com

Рокля тип блейзър

Няма как да не си виждал поне една звезда, която да залага на подобен модел рокля. Всяка дама изглежда невероятно стилно, но и сексапилно, с такъв тоалет. Тази визия е перфектна за вечери в ресторант, които в късните часове се местят в някой клуб. Можеш да излезеш от стереотипите и да сложите „официалните“ си кецове. Дори с тях няма да загубиш „строгия сексапил“, който тоалетът излъчва.

Рокля тип блейзър на райета. Цена: 59.95 лв
Снимка: https://www.bershka.com

Гащеризон

Понякога не ни се носят рокли. Ето защо сме помислили и за тези моменти. Нашето предложение е този гащеризон на Guess, чийто свежи летни цветове ще приковат погледите на всички около теб. Този модел ти гарантира много промили лятно настроение в кръвта, които ще ти осигурят (не)забравимо лятно парти.

Гащеризон на GUESS. Цена: 143.75 лв
Снимка: guess.eu