За да бъдем секси не е нужно да носим дълбоки деколтета и къси поли. Нещата, които впечатляват мъжете не се свеждат до голямата гръдна обиколка и дългите крака. А и най-важното е ние да се чувстваме секси, преди всички други около нас да забележат колко добре се възприемаме.

Когато бързаме и нямаме време да направим романтично и свободно падащи букли на косата или да оформим лек и чувствен грима, но все пак искаме да впечатлим някого… ето няколко съвета за секси излъчване:

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosПокажете раменете
Дълбоко изрязаното деколте е намек за нещо повече от желание да направите впечатление с даденостите си.  Точно поради тази причина идеята да изложите на показ повече отколкото трябва не върши универсална работа. Именно затова можете да замените изрязаните блузки с такива, които ще покажат повече от вашите рамене. За нагледен пример използвахме Риана – певицата е скрила изцяло деколтето си, за сметка, на което е показала всичко от своите рамене. И пак е секси…

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСложете масивни обеци
Дори и да сте облечени с поло, акцент върху вас самата (а и върху характера ви) ще сложат големите и масивни бижута. Жените, които предпочитат да носят подобни украшения са силни и доминиращи характери, вземат лесно решения и никога не ги променят. Със сигурност няма да сбъркате и ще бъдете забелязани, ако сложите чифт дълги, блестящи бижута на ушите си – точно като Дженифър Лопес.

 

 

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosОблечете прилепнали дънки
Нищо не прави по-голямо впечатление на мъжете от изящните извивки на женското тяло. Дори не е нужно да ги разголвате. За да ги подчертаете не са ви нужни скъпи дрехи от колекциите на световноизвестни дизайнери. Достатъчно е да подберете чифт дънки, моделът на които приляга и подчертава вашата фигура –точно като Анджелина Джоли.

Всеки един от трите трика може да прилагате заедно с останалите два или поотделно, когато бързате или когато имате цялото време на света да се подготвите за предстоящата среща или излизане с приятелки. Но винаги, когато искате да привлечете внимание върху себе си.