Когато модата говори, и боговете мълчат. Този сезон на почит са широките панталони. Те изглеждат изглеждат добре, искаме ги, но сякаш нещо ни спира да посегнем към тях и да ги носим. 

Предразсъдъци ни създават ръстът, широкият ханш, коремчето, килограмите в повече или в по-малко. Стоп. Чуйте ни! Широките панталони са подходящи за всеки силует, когато моделът е съобразен с неговите специфики. 

Вероятно смятате, че най-облагодетелствани са дамите с манекенски форми. Но те също трябва да внимават – при съчетание на широка горна с широка долна част има риск да се загубят женствените извивки. Добър вариант за тях е панталон, който е по-втален в областта на ханша и се разширява надолу. Съчетава се добре с прилепнал къс топ. Стройната фигура позволява тренд, който ние обожаваме – спортни маратонки, комбинирани с по-елегантен стил. Молим ви да се възползвате.

#Миньончетата могат да съчетаят двете най-големи тенденции това лято – широк панталон с десен на вертикално райе. То прави фигурата да изглежда по-стройна, а в комбинация с обувки на платформа ще придобиете ежедневен, но стилен вид. Дамите с нисък ръст са облагодетелствани от гледна точка на горната част на аутфита – те могат да си позволят както широка риза, така и тесен топ.

http://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0-c401033p3773853.ht
Снимка: Press office

#Жените с широк ханш и по-женствени форми в долната част на тялото могат да се спрат на панталон с висока талия и връзки или панделка на кръста. Така краката ще бъдат визуално издължени, а най-тънката част на кръста ще бъде подчертана. Дамите, които нямат перфектен корем, ще го прикрият успешно с широка риза, която обаче в никакъв случай не бива да минава върху акцента на талията. Облагодетелстваните в тази насока имат вариант и за прилепнал топ без ръкави. Ако имате притеснения да показвате ръцете си, ефирните ризи с дълъг ръкав и фина плетка на една кука са актуални и прохладни. Колкото до обувките, висока талия и токчета са комбинация, която обречена на успех. Ако панталонът ви е светъл, нека обувките бъдат в цвят nude, а ако е тъмен, ги изберете в крещящ цвят – жълто, оранжево, фуксия...

ZARA
Снимка: Press office

Изборът на дамска чанта при всички визии е асоциация на свобода. Раираните и светлите панталони позволяват сламени или актуалните напоследък винилови чанти. За останалите комбинации са подходящи както клъч, така и кожена чанта тип торба. Тук е ваш ред да творите.

Е, готови ли сте за шопинг? Старт!