.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво казва цветът на дрехите ви за вашия характер

| преди 3 години
дрехи
Снимка: iStock
Черното показва аналитичен ум и независимост

Цветът на дрехите не е просто личен избор и вкус. Той може да предопредели отношението на околните към нас. Цветът може да е причина да получим допълнително внимание или пък да ни липсва на такова. 

Изборът на цвят на дрехите показва как се чувстваме, дали сме в хармония със самите себе си и с някой от околните. Ако не харесваме някакъв цвят, можем да потърсим причината за това в негативен спомен от миналото, думи, казани от някого, видял ни в този цвят, или друго. Подсъзнателната асоциация ни кара да страним от този цвят и да не се харесваме, когато се видим, облечени в такива дрехи. От друга страна, цветът може просто да е в дълбок конфликт с нашата личност и себеусещане.

Какво издава за характера любимият ни цвят бельо Всяка жена предпочита определени цветове пред други. Да, но питала ли сте се какво означават те


Цветовете, които избираме, са отражение на цветовете на нашата аура. Можем да балансираме емоциите си, като изберем набор от цветове, които отразяват не само начина, по който се чувстваме в момента, но и как искаме да се чувстваме в бъдеще.

Черно
Един от най-популярните цветове, особено сред мъжете. Изпраща сигнали за сила и елегантност. Цветът показва, че вие сте личност, която умее да контролира нещата и има авторитет. Черното е символ на аналитичния ум и независимост.

Синьо
Синьото е символ да доверието, мира и лоялността. Тези, които избират предимно сини дрехи, не позволяват на околните да влияят на живота им. Те имат уникален мироглед, мисленето им е различно от традиционното, иновативно и креативно. Сините дрехи са предпочитани от хората с добро чувство за хумор.

Кафяво
Кафявото е цвят, който се асоциира с автентичност, доверие и семпъл начин на живот, близък до природата. Цветът е предпочитан от хора, които са добре балансирани, емоционално стабилни, интелигентни и разумни.

Сиво
Цветът на баланса и неутралитета. Хората, които се обличат в сиво, са изтънчени. Тъмносивото и обличането изцяло в сиво може да е символ на депресия. Когато се съчетае с дрехи в други цветове или нюанси, превръща човека в добра компания, в която околните биха искали да са по-често.

Зелено
Цветът е символ на природата, чистотата и здравето. Показва спокойствие и свежест. Хората, които предпочитат този цвят, са с отворено съзнание, много харизматични. Те са грижовни и чувствителни към проблемите на околните.

Оранжево
Цвят, който се асоциира с позитивно отношение към живота и положителна енергия. Хората, които обличат оранжеви дрехи, лесно работят в екип, социални са, в работата си са особено интерактивни. С тях много лесно се говори и бързо изграждат нови приятелства.

Розово
Хората, които предпочитат розовите дрехи, искат да бъдат харесани и същевременно излъчват много любов и положителни емоции. Цветът се асоциира с женственост и много мъже избират такъв цвят дрехи с цел да покажат, че са балансирани личности, които могат да имат големи мускули и да са чувствителни едновременно.

дрехи
Снимка: iStock

Лилаво
Цветът на лукса и богатството. Символ на кралското величие и романтизма. Хората, които носят лилави дрехи, са духовни личности, често мислят за смисъла на живота, интересуват се от изкуство. Цветът на артистичните души, креативните личности, които са особено чувствителни.

Червено
Това е силен, доминиращ цвят, който символизира агресия, страст и чувственост. Хората, които харесват червените дрехи, са екстроверти. Те са големи романтици и ценят високо това отношение. Мъжете харесват жени, облечени в червено, защото приемат това като положителен знак за висок сексуален апетит.

Бяло
Цвят, който символизира чистота, невинност, доброта. Той е харесват от позитивните хора. Хората, които го предпочитат, са контактни, смели, искрени и уверени в себе си.

Жълто
Този цвят символизира интелект и вдъхновение. Хората, които се обличат в жълто, винаги повдигат градуса на настроението и могат да усмихнат всеки.

дрехи
Снимка: iStock
Ключови думи:@
Какви оценки получава(х)те в училище?