.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да носим гладиаторски сандали

LadyZone.bg | преди 3 години
2111107689.jpg
Снимка: MANGO
Два начина, по които лесно можем да завързваме спартанските си модели без да си причиняваме дискомфорт

Лятото отново е на прага ни, а с него и неотразимите гладиаторски сандали. С ток или не, от кожа, велур или текстил, въпросът винаги е един – как правилно да ги завързваме? Вярно, не говорим за атомна физика, но проблемът си е проблем. Ако и вие винаги сте се чудили как е най-уместно да намотаете връзките на сандалите си, хвърлете един поглед малко по-надолу. Надяваме се да ви е от полза!

Начин 1:

Вярването, че гладиаторските сандали трябва да бъдат завързани до горе не е съвсем вярно. Лесен и удобен вариант е да омотаете връзките само около глезена си – така нито ще изпитвате болка, нито ще се притеснявате, че възелът ще се развърже, а вие ще останете боси по средата на улицата. Друг плюс е, че завързани по този начин, връзките ще накарат глезена ви да изглежда много фин и женствен. Нелоша опция, не мислите ли?

Начин 2:

Другият вариант е перфектен за тези от вас, които все пак искат да се възползват от наличието на дълги връзки. За целта не омотавайте безразборно около крака си, а само на ключовите места, които ще попречат на връзките да се разместят и отхлабят, а именно – веднъж около глезена и веднъж над прасеца. Така ще сте сигурни, че няма да изпитвате дискомфорт, а краката ви ще изглеждат издължени и наистина женствени. Et voilà!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?