Започваме с #макси роклята, която е на модата и през 2016.

Тазгодишните модни тенденции в дамския гардероб са подходящи за изграждането на визия, подчертаваща силуета по неподправен начин. Сред тях са #прозрачните материи, които елегантно разкриват най-женствените части на тялото.

#Обувките с остър връх също допринасят за издължаването на крака. Независимо дали са на висок ток или плоски.

#Говорейки за обувки, даваме за пример неповторимата Ким Кардашиян, която въпреки пищните си форми, успява да подчертава фигурата си с правилните аксесоари. Като тези ботуши над коляното.

Редно е да изтъкнем преимуществата на #разкроената пола. Къса или до коляното, тя акцентира талията и издължава силуета.

Дотук добре. Може би се питате относно горнищата! #Късите блузи се съчетават чудесно с полите в стил '50-те.

А #обувките в телесен цвят са най-добрият избор, който може да направите, за да подчертаете и издължите фигурата.

#Панталоните до глезените също. За предпочитане са slim кройките. Ако изберете модел с висока талия, може да бъдете сигурна, че ще уцелите десетката.

Ах тези #блузи с голи рамене. Толкова са на мода, а малцина смеят да ги носят поради ред причина, включително тази, свързана с неудобния въпрос - "със или без сутиен?!"

Не може да говорим за красив и издължен силует без да споменем за #flare панталона, чиято кройка е леко разкроена, а талията - задължително висока. Със или без токчета, фигурата изглежда стройна и женствена.

И не на последно място #гащеризонът. Основно в ярки цветове и/или пъстри принтове.