Роклите, които ще стоят добре на всяка една от нас са:

#Рокля с едно рамо

Снимка: Press office

Асиметрията в дамското облекло може да плаши някои от нас, но в интерес на истината тя има много плюсове, които да ни успокоят, така че да не се страхуваме да я въведем в личния си гардероб. Тя едновременно скрива недостатъците и подчертава хубавите страни на женската фигура. 

#Трикотажна или памучна рокля тип “прегърни ме”

Прегърни ме! Този модел рокля е безспорно женствен, удобен и привлекателен в очите на мъжете. Благодарни сме на Даян фон Фюрстенберг, че я създаде преди повече от 40 години. И до ден днешен тя не излиза от мода. 


#Дантелената рокля

 

Дантелата е и винаги ще бъде на мода. Независимо от кройката на модела рокля, тя придава изящност на женския силуета. 
#Модел “Ампир” от шифон

Със или без презрамки, дълга или къса, роклята в стил "Ампир" е изключително женствена и феерично съвременна. Тя изящно подчертава гърдите и издължава фигурата по неподправен начин. 


#Разкроена рокла в стил '50 с къси ръкави “кралица”

 

Кройката на този модел рокля е специфичен, но същевременно универсален. Характерните за нея скосени ръкави правят раменете да изглеждат по-малки, V-образното деколте подчертава подобаващо бюста, а дължината й над коленете издължава фигурата. 
#Прав модел рокля

 

Дали ще предпочетете къса или дълга версия на тази класическа дамска дреха, няма особено значение. Важното е да се чувствате добре в нея. Друго предимство на правия модел рокля е, че може да го съчетавате с различни аксесоари - по този начин визията й се видоизменя и може да я носите както през деня, така и през вечерта.