Настъпва нова ера в света на модата и съвременните канони за красота. Жените не се страхуват да показват истинското си Аз, изправяйки се срещу безпределния диктат на модните списания.

Чували сме за ангелите на Victoria's Secret - изкусителни красавици, които виждаме на кориците на известни специализирани издания. Освен това, мнозина от нас харесват моделите на американската марка. С тази разлика, че щом облечем един от тях - нещо (сякаш) не е наред... или по-точно си въобразяваме, че е така. 

В тази връзка, екип на американския интернет сайт buzzfeed осъществи специална фотосесия с не-професионални модели, облечени в бански костюми от новата лятна колекция на Victoria's Secret. Шест прекрасни дами, които влязоха в ролите на известните ангели и резултатът е впечатляващ.

Това са снимките, излъчващи увереност и красота, сила, стил и свобода. 



Благодарение на тази кадри осъзнаваме, колко незначима е разликата във външността - красиви сме и сами по себе си уникални. Нека се обичаме такива каквито сме и да се насладим на лятото.

Тази седмица, по същото време, в мрежата излезе видео материал, заснет за рекламната кампания на американския бранд за бански костюми "Swimsuits For All", чийто слоган е"Бъдете себе си, без резерва".