2011-та е година на големите промени в прическата, смятат стилистите.

Януари е добър месец да сменим обичайния си вид и да започнем "на чисто". Не само вътрешно, но и външно.

Топ тенденциите в прическите за новата година включват няколко основни акцента и ако сте готови за радикални промени, ето нашите предложения:

Визията тип Клеопатра ще е изключително модерна през новия сезон. Дългата коса вече стига до раменете и е придружена от много плътен бретон до линията на очите.

Цветът? Подобно на "първоизточника" той е в тъмна багра. Това обаче не означава, че блондинките трябва да се откажат от светлите тонове. Добре е обаче да знаят, че на мода отново е платинено русото.

Ако идеята да се разделите с дългата си коса никак, ама изобщо не ви допада, не се притеснявайте. Стилистите са помислили за всичко.

Друга тенденция е визията тип принцеса Рапунцел. Дългата до кръста коса обаче е добре да е естествена и да изглежда добре - здрава, гъста и блестяща, с което (за съжаление) не много дами могат да се похвалят.

Много късите коси също остават актуални, твърдят от БГНЕС. Цветовете в този случай могат да бъдат и по-смели - червеното и лилавото са подходящ избор за жените със светла, порцеланова кожа.