Към темата ни във форума>>>

Скъпи дами, и вие, господа, които сте закътали балните си одежди някъде дълбоко в най-тъмното кътче на гардероба, тази година LadyZone продължава своята инициатива „Подари си роклята от бала – помогни на непозната”.

И тази година искаме да зарадваме много детски сърца и да им подарим приказката, за която са мечтали цели 18 години. Лошият опит от предишната ни инициатива и злоупотребите, ни накараха да потърсим по-разумен начин балните рокли и аксесоари да достигнат до най-нуждаещите се.

Решихме вашите приказни дрехи и аксесоари, които сте избирали със старание и трепет, да отидат при деца, които нямат тази възможност – да обикалят, търсят, мерят и с радостна възбуда да се спрат на тоалета от мечтите си. Те са момичета и момчета от социални домове, те са в неравностойно положение, те ще се радват да им помогнете да сбъднат своята приказка!

Ако имате рокля, пола, бюстие, костюм, риза, вратовръзка, обувки, обеци, колие, брошка, закътани и забравени след вашия бал, то не се колебайте да ги споделите в специално създадената тема в нашия форум. Желателно е да публикувате снимка и кратко описание – размер, цвят, височина, ширина (в случай, че става дума за обувки или дреха), за да може да се прецени дали ще стане, преди изпращането й по куриер.

В случай, че някой хареса публикуваната от вас снимка и дреха (аксесоар), и с цел да избегнем бъдещи злоупотреби, ще ви пишем лично съобщение как и къде да ни я изпратите. Ние ще се погрижим тя да достигне до всяко едно от момичетата и момчетата, които не могат да си позволят да я закупят.

Домовете, на които помагаме тази година са следните:

Дом за деца, лишени от родителска грижа „Пеню и Мария Велкови”, гр В. Търново. Там има две момчета, които тази година завършват средното си образование, предстои им бална вечер, и на които може да помогнете.

Комплекс за социални услуги за деца и семейства, гр. Брацигово. Абитуриентите там тази година са цели десет – 4 момичета и 6 момчета вече имат своите тоалети, но се нуждаят основно от обувки и аксесоари.

Център за настаняване от семеен тип „Нов дом – нов шанс”, гр. Лом. В него едно момиче очаква своята рокля за прощалната вечер, както и подходящи обувки и аксесоари към нея.

Комплекс за социални услуги за деца и семейства, Център за настаняване от семеен тип, гр. Смолян. Една абитуриентка очаква своите красиви обувки и аксесоари, за да бъде най-красивото момиче на бала.

Център за настаняване от семеен тип, гр. Добрич. В него млада дама и млад господин също очакват своите рокля, костюм и аксесоари.

Център за настаняване от семеен тип, гр. Ловеч. Там, двама мъже абитуриенти очакват своите костюми и обувки.

Дом за деца и юноши, лишени от родителски грижи "Детелина", гр. Шумен. Един юнак от този дом вече има костюм и риза за бала си, но очаква своите обувки.

Искаме да призовем всички домове в страната, които не са успели да облекат подобаващо своите абитуриенти, да ни пишат на имейл [email protected], за да ги включим в списъка!