.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Огромните плажни шапки са топ аксесоарът на лято 2018

Боряна Константинова | преди 37 седмици
Шапки, колаж
Снимка: INSTAGRAM//:jacquemus
Вижте как Vogue и дизайнерите приветстват XXXL шапките и може да се вдъхновите

Колкото по-голeми са плажните шапки, толкова по-малко жарки слънчеви лъчи ще достигат до лицата ви, а в по-грандиозните случаи тази година и до цялото ви тяло. Не преувеличаваме, тенденцията ще се насочи към абсурдно големите шапки за плаж. Е, определено хората с проблемна кожа ще получат защита и на лицето, и на раменете си от вредните лъчи.

Сламените шапки с огромна периферия са отразени в дизайнерските пролетно-летни тенденции и във Vogue по такъв начин, че спокойно може да определите лято 2018 като ерата на XXL аксесоарите. Всичко по-голямо ще е и по-скъпото из бутиците. Вижте как се развива тенденцията и може да се вдъхновите, като замените плажния чадър с гигантска шапка.

Вдъхновение от модните дизайнери

Френският моден дизайнер Simon Porte Jacquemus никак не пренебрегна размера на шапките в своята пролетно-лятна колекция. Присъствието на този аксесоар се открива лесно и из снимките в Инстаграм профила му.

И съвсем по шапка...

Мъжете не са пренебрегнати - ето как стои и на силния пол.

Италианската компания Missoni изненада на ревюто си не само с големината на аксесоарите, но и с цветовете и формите им. Такива летни шапки не сте виждали...

Или пък от другаде

Моделът Бела Хадид не пропуска и още в началото на юни посяга към огромните сламени шапки. Тя си прави няколко снимки с шапката, която наподобява подслон, но пък струва над 320 долара.

Белла и Йоланда Хадид: дъщеря и майка с един и същи бански – на коя й отива повече?Колко майки и дъщери могат да се похвалят със същото и на коя от двете й отива повече според вас?

Американският модел и актриса Емили Ратайковски залага на не чак толкова огромна шапка от марката La Bomba. Толкова е по-малка, че се питаме как пази равновесие с нея?

Датската актриса Ема Розенцвайг също носи гигантска сламена шапка на лятната си сватба в началото на месец юни.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?