Ирина Шейк е една от знаменитостите, които са популярни с тоалетите си както на червения килим, така и в ежедневието си. Едва ли има жена, която не иска да изглежда като топ модел. Понякога е трудно да го постигнем, защото не можем да си позволим дрехите, които звездите обличат. Ето защо нашият Летен гид подбра няколко визии на любимата ни Ирина Шейк, които няма да те разорят!

  • Пет места с красиви български езера, които не отстъпват на морето
  • Трябва да посетите тези места, дори да не сте фен на "Игра на тронове"!
  • Съвети за избор на правилната пътна чанта, ако летите със самолет
  • 10 съвета за вашата обиколка с кола из Европа
  • Местата в България, които всеки любител на виното да посети през септември
  • Най-вкусните специалитети от десет любими дестинации
  • 7 продукта за възстановяване на кожата и косата след морската ти почивка
  • 10-те най-добри места, които да посетите в Европа през 2019 г.
  • 6 сексапилни тоалета, с които ще си звездата на всяко лятно парти
  • Пет живописни екопътеки, перфектни за уикенд бягство

Започваме с ежедневна визия за излизане с приятели, когато търсиш нещо удобно. Можеш да си позволиш визията й за едва 75 лв. Панталонът гарантира комфорт по време на дълга разходка в парка. Тениската ще ти придаде младежки чар. А чантата е стилният аксесоар, който ще ти влезе в употреба както през деня, така и вечерно време.

Тениска - 30 лв

Панталон - 21 лв

Чанта - 25 лв

В случай, че с приятелки сте решили да покорявате барове вечерта в търсене на любимия си коктейл, предлагаме тази секси визия на Ирина Шейк. С късата рокля ще обереш погледите на бара, а жълтият цвят ще подчертае тена ти. С коженото яке можеш да си сигурна, че хладните нощи няма развалят настроението ти. Изчистената визия ще ти струва 190 лв. Цената е по-висока, защото чантата, която ти предлагаме е от естествена кожа.

Рокля - 15 лв

Кожено яке - 55 лв

Чанта - 125 лв

За дните, които са малко по-хладни, но това не те спира да правиш тегели по градските улици, ти предлагаме тази семпла визия на Ирина Шейк. Роклята е ежедневна и е перфектна и за млади майки, които са тръгнали на разходка с детето си. Вместо да си купувате роклята на Burberry за над 1000 лв, можете да я заместите с тази чаровна дрешка от Alliexpress за едва 36 лв.

Рокля - 36 лв

Завършваме с роклята за вечерни разходки по морето, която ще се вмести перфектно в гардероба ти. С нея ще изглеждаш елегантна, но не и строга. Интересният принт се движи в такт с отпускарското ти настроение. Можеш да я комбинираш и с любимите си сандали, но ако търсиш пълната визия на Ирина Шейк, то не пропускай ботите. За цялостния тоалет ще са ви нужни 100 лв, но ако пропуснете обувките – по-малко от 50 лв.

Рокля - 11 лв

Боти - 55 лв 

Чанта - 35 лв

В случай, че не можеш да чакаш до заплата, за да блеснеш като Ирина Шейк, то грабвай А1 кредитна карта. Научи повече за нея тук.