.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Новият календар на "Pirelli" представя "Алиса в Страната на чудесата" с чернокожи звезди

Евгений Милов | преди 47 седмици
Pirelli
Снимка: Instagram/Pirelli
Абсолютен прецедент в историята на изданието

Сюрреалистичната история на "Алиса в Страната на чудесата" е безкрайно вдъхновение за всички, още от създаването си през 1865 г. от писателя Луис Карол.

Невероятните снимки на реалната Алиса от Страната на чудесатаЗапознайте се с Алис Лидел (1852-1934)

Сега приключенията в книгата са послужили като тематична инспирация за новия календар на "Pirelli", в който позират изцяло чернокожи звезди като Лупита Нионго, Пъф Деди, Наоми Кембъл, Упи Голдбърг, Ру Пол, Дъки Тот, Джимон Хонсу.

Никога досега в историята на календара не е имало издание, изцяло с чернокожи звезди, а зад фотосесия застават лондонският фотограф Тим Уокър и дизайнерът Едуард Енинфул, главен редактор на британския "Vogue".

Чернокожите звезди влизат в ролята на основните герои Алиса, Царицата и Царят на сърцата, Херцогинята… Вижте повече за новия календар в сайта на "Pirelli"

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?