Никол Кидман вече не обръща толкова много внимание на модата както преди, твърди информационна агенция Bang!.

Австралийската актриса, която има 2-годишна дъщеря – Съндей Роуз, от кънтри певеца Кийт Ърбан, както и две осиновени деца – Бела на 18 г. и Конър на 15 от бившия си съпруг Том Круз споделя, че появата на децата в живота й направила стила й по-семпъл.

Откакто имам деца се обличам много по-семпло. Когато бях на 20 обожавах модата и много обичах да сменям тоалет след тоалет. Мисля, че сега много по-малко се увличам по висшата мода и залагам на изчистения стил. Важно е да имаме усет какво и кога да обличаме. Трябва да полагаме усилия за себе си, дори след като родим и се омъжим.”, споделя Кидман.

43-годишната красавица, смята че големият й интерес към модата се дължи на удоволствието, което е изпитвала като малка, когато майка й я обличала в различни тоалети.

„Когато бях малко момиче майка ми ме обличаше като кукла, слагаше панделки в косата ми и ме водеше на различни базари, от където ми купуваше красиви неща. Тя беше шивачка и собственоръчно ми шиеше много дрехи. Може би точно в тези години се влюбих в дрехите и модата и в идеята да се обличам в различни стилове”, споделя Никол.

И все пак, колкото и семпло да се облича сега, Никол Кидман винаги ще остане една от най-красивите и женствени актриси в Холивуд.