Вероятно много от вас са отказвали да празнуват Хелоуин именно защото не са знаели как да се облекат. Да, разнообразието от възможности може да бъде смушаващо. Сред изобилието от образи, сякаш нищо не е подходящо за вас. Слонните сте да си мислите, че ще изглеждате смешно, или не толкова елегантно, колкото ви се иска. Добрата новина е, че се погрижихме да открием няколко идеи за стилни костюми, които ще ви се прииска да пробвате. Вижте кои са те.

Холи Голайтли, „Закуска в Тифани”

Всичко, което ви трябва е малка черна рокля, която едва ли липсва в гардероба ви, перлена огърлица и чифт слънчеви очила.

Снимка: Pinterest.com

Гарантираме ви, че ще изглеждате зашеметяващо и то със съвсем малко усилия. По-перфектен сценарий от това просто няма.

Клеопатра

Друг добър вариант, на който можете да се спрете е Клеопатра. Роклята тук е от голяма значение – тя трябва да излъчва царственост без да бъде прекалено натрапчива.

Снимка: Pinterest.com

Другите неща, които трябва да си набавите е черна перука, ориенталски бижута и, естествено, черна очна линия.

Круела де Вил

Да, вероятно не е сред любимите ви герои, но не можете да отречете, че тираничната де Вил е изключително стилна и елегантна.

Снимка: Pinterest.com

За подготовката на подобен костюм ще трябва да се потрудите, но резултатът ще бъде блестящ. Трябват ви дрехи в монохромната гама, перука и хубаво червено червило.

Санди, „Брилянтин”

Черна блуза и клин, червени високи обувки, кожено яке и колан с голяма катарама – това е нужно, за да изглеждате секси и стилни на Хелоуин.

Снимка: Pinterest.com

Пуснете си вечната “You’re the one that I want” за настроение и си пригответе ролките. Гарантираме ви, че няма да сбъркате.

Уензди Адамс, „Семейство Адамс”

Още една добра опция за празника – черна рокля до земята, бяла якичка и две плитки. Освен, че преобразяването ви ще бъде бързо и безпроблемно, ще изглеждате великолептно.

Снимка: Pinterest.com

Не се страхувайте да експериментирате. Перфектният костюм е на една ръка разстояние, от вас се иска само да се протегнете.