Style Me Pretty, Brides.com, The Knot – това са сайтове, които всяка сгодена жена е посетила поне веднъж, за да почерпи идеи и вдъхновение за своята сватба. Междувременно всяка година се появяват нови сайтове и блогове. Благодарение на тях бихте могли да почерпите вдъхновение и планирането на големия ден да е поне по-малко стресиращо. Ето някои от сайтовете, които трябва да посетите:

1.Carats and Cake
Чисто нов и иновативен (все още бета версия) Carats and Cake позволява бъдещите булки да намерят за сватбата си дистрибутори чрез реалните сватби на другите. Това става по следния начин: младоженците качват свои сватбени снимки заедно с подробности за организаторите на сватбата им. По този начин можете лесно да се свържете директно с фирмата организатор. Снимките също са много добра помощ при избора на малките детайли, тортите, цветовете и т.н.

 

2.Nordstrom’s Wedding Suite
В този сайт можете да намерите дизайнерски рокли за булката, кумата, шаферките, майката на булката и аксесоари, който можете да си поръчате онлайн. В допълнение към пазаруването за вашия голям ден можете да почерпите вдъхновени от стилните модели. За удобство цените са в лева. Публикуваните теми включват реални сватби, интервюта, както и мнения на някои от най-влиятелните имена в индустрията.

Коментари, които булката не иска да чува за роклята си >>

 

3.GuestShots
В днешно време почти всеки гост на сватбеното тържество е и фотограф. Няма как да не е така, след като броят на цифровите апарати и телефоните с приемливи камери е значителен. GuestShots предлага опция да се съберат всичките ви снимки и да бъдат направени на фотоалбум. Сайтът позволява лесно да се съберат всички снимки и видеоклипове от сватбените събития - годежно парти, ергенска вечер, моминско парти и самата сватба. Чрез потребителски карти, които се раздават на гостите ви, всеки ще има достъп и ще може да качи снимките си. Можете да изберете любимите си фотоси и да създадете фотоалбум или филм, които да споделяте онлайн.

 

4.Jet Fete
Този блог е подходящ за двойките, които планират сватбата си от разстояние.В него има различни мнения, които покриват места от цял свят. И не само – сватбени рокли, торти, модни съвети, идеи и съвети за планирането. Снимките от сватби по цял свят ще ви вдъхновят и очароват.

Сватбената рокля на принцеса Маделин в детайли >>

 

5.The Stylish Dresser
Джули Сабатино се занимава с преобразяването на булките от главата до петите от 2004 г. насам. Съвсем наскоро постави началото на дъщерна компания - The Stylish Dresser – блог, изпълнен с невероятни и стилни съвети. Всяка седмица Джули и екипът й пресъздават перфектния сватбен ден на различни места. Сватби на плажа, в бална зала, в лозето и други атрактивни дестинации. В The Stylish Dresser може да видите шикозни идеи за булчинската ви рокля, всевъзможни аксесоари и рокли за кумата.

 

6.Four Seasons Weddings
Верига луксозни хотели стартира свой сватбен уебсайт. На него всеки ден се обновяват информацията, идеите, модните тенденции и аксесоари.Чрез сайта може да почерпите вдъхновение от сватби реализирани в хотелите на веригата. В допълнение, сайтът предлага и идеи затова къде да прекарате медения си месец.

Най-красивите сватбени рокли >>

 

7.Postable
Събирането на пощенски адреси за всеки един повод – ваканционни картички, сватбени покани и др., е доста досадно. Няма ли да е много по-лесно, ако бихте могли да имате тази информация на едно място? Postable.com е нов, безплатен сайт, служещ за адресна книга. Със сайта лесно може да се получат пощенските адреси. Друго предимство е опцията да отпечатате пощенски етикети само с няколко кликвания. Списъкът ви се пази и винаги можете да добавите нови приятели в него.

 

 

8.Gartner Studios
Тук можете да видите голям асортимент от покани и картички в различни теми, форми и цветове.

 

9.The Bridal Circle
Всяка жена би се влюбила в този сайт. В него има изобилие от творчески идеи, луксозни предложения и невероятни изпълнения. Сайтът работи с лидерите на сватбената индустрия, като съветите и предложенията в него са на високо ниво.

 

 

10.Newlywish
Двойките, които искат да заложат на изискани и елегантно подредени маси, да имат уникални сватбени подаръчета – този сайт точното място. Newlywish е сайт, в които можете да набележите идеи за подаръци, в които вашите гости ще се влюбят. В него имате опцията да изберете и кухненските аксесоари, храната, виното и всякакви малки детайли около сватбеното тържество. Можете лесно да прецените кой е вашият стил – модерен, ретро, класически, морски и т.н.

Известни и не толкова известни поверия за любовта >>

 

11.Weddington Way
Този онлайн магазин е точното място да почерпите идеи за шаферските рокли. Тук можете да споделите и своите мнения и идеи. Weddington Way разполага със стилисти, които да ви насочат ако срещате проблеми с избора. Можете да намерите вдъхновение от реални снимки. В допълнение можете да харесате и различни модни аксесоари.

 

 

12.The Man Registry
В центъра на всяка сватба е булката, но без младоженеца събитието няма как да се проведе. The Man Registryе е микс от различни сватбени предложения и подаръци за мъжете.


 12 влюбени мъже >>