Стоян Тонев #IAMTONYDARK

Снимка: Димитър Ламбов

Всеки човек има тъмна страна, а това ли е тъмната страна на TONY DARK?

Tъмната страна на даден човек представлява над 80% от неговата същност. Този прост факт е заложен и като фабула зад проекта TONY DARK – посредством него възнамерявам да осветлявам тъмните кътчета, както в собственото си съзнание, така и в това на клиентите на бранда, понякога с ирония и сарказъм или чисто графично, но откровено. Но не на всяка цена!


Споделям максимата, че най-великите реализирани идеи идват, когато излезем от зоната си на комфорт. А може ли човек да прави креативни неща в зоната си на комфорт?

Може, когато човек е свободен да бъде самия себе си и не се притеснява да го изрази. Няма добро или лошо превъплъщение на Аза – има единствено Аз съм това, което съм, и осъзнато съм ОК с това, което представлявам. Професионалистите, както и перфекционистите разполагат с много повече инструменти, за да доставят и реализират даден креативен проект, от чистата креативност така или иначе.

 

Снимка: Димитър Ламбов

Това е твой собствен лейбъл, който...

Синтезира всичко научено досега от мен през годините от някои от най-големите в бизнеса, примесено с много хъс, творческа свобода и топки. Нямам предвид футболни...

Какви са посланията, които налагаш?

Основното послание на TONY DARK е - осъзнайте и бъдете себе си, това е най-ценният път, който можете да извървите!

 

Shame&Darkness?

I have no shame and the darkness… well, there’s a dark side to anything, right?

 

Снимка: Димитър Ламбов

Първата колекция стартира в края на лятото, какво си ни подготвил за F/W 2016?

Първата ни колекция е кратка, но съдържателна и в нея няма случаен артикул, както при жените, така и при мъжете. Почти всички артикули са с принт, нарочно, за да подготвят клиента за това, което предстои и занапред, всеки от продуктите има своя собствена история, но това не му пречи да претърпи различна интерпретация от страна на клиента. Египетската котка сфинкс е тотем на колекцията, както и тигърът, втората част също ще бъде повлияна от източни мотиви, в това число и драконът… www.darktony.com

 

Снимки: Димитър Ламбов

Грим: Гергана Пащрапанска за Jane Iredale
Коса: Ивайло Колев за Living Proof
Стил: Станимира Янакиева за TONY DARK