Как ви се струва идеята да отидете на сватба или бал с кецове или маратонки? Явно на младата Кристен Стюарт много й допада, защото актрисата беше засечена за втори път да отива на официална премиера с кецове.

Не си мислете, че роклята й е неглиже. Напротив – стилистите й са се спрели на ефирни  дантелени и подчертано женствени модели, които по никакъв начин не предполагат съчетание със спортни обувки. Въпреки това актрисата от „Здрач” си позволи за втори път да обуе любимите си кецове на известна марка.

Първият път беше по време на премиерата на една от частите на „Здрач” – Зазоряване, а вторият е съвсем пресен – от премиерата на „Снежанка и ловецът”, която се състоя на 14 май в Лондон, Великобритания.

Снимка: Splash/Guliver Photos

Малко по-късно Кристен позира за официалната част, вече с черни високи обувки!

Предполагаме, че Кристен не се справя добре с високите токчета (както и впрочем героинята й от „Здрач"– Бела,) и затова прилага малък трик, за да си спести мъките – по време на официалната част тя е с високи обувки, а когато си мисли, че камерите и фотоапаратите не са насочени вече към нея, ги подменя със спортни модели.

Трикът е добър, защото със сигурност спестява главоболия и мазоли! Бихте ли пробвали?