.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой ще спечели "Златна игла 2013"?

LadyZone.bg | преди 6 години
златна игла - 4
Модел на Стоян Радичев, Снимка: Мануела Стаменова
Академията за мода ще връчи за петнайсети пореден пътотличието за най-високи постижения в областта на модата "Златна игла"

Академията за мода ще връчи за петнайсети пореден път
отличието за най-високи постижения в областта на модата "Златна игла 2013".

златна игла - 2
Модел на Жана Жекова, Снимка: Ирина Молова

На 10 април в столичния клуб Sin City по време на гала-спектакъл ще бъдат отличени победителите в категориите: дизайнер на годината, модна къща на годината, моден фотограф на годината, най-добър млад дизайнер и ще се връчи „Златна игла” за принос към българската мода.

златна игла - 5
Модел на Стоян Радичев, Снимка: Мануела СтаменоваЗа големите призове гласува жури от 30-те най-добри лайфстайл журналисти от печатните и електронни медии у нас. Академията за мода е основана през 1994 година в Париж. Нейни създатели са проф. Любомир Стойков, председател, и Донка Ганева, почетен председател.

златна игла - 3
Модел на Paloma Fashion, Снимка: Симон Вартерян / SV Studio

Гости на ревю-спектакъла ще са известни модни къщи и дизайнери на дамско и мъжко облекло - „Аристократ“, Жана Жекова, Paloma Fashion, Стоян Радичев, „Агресор” и др.

златна игла - 1
Модел на „Агресор”, Снимка: Момчил Христов

За периода на своето съществуване „Златна игла” се утвърди като най-авторитетната годишна награда за мода в България. Кои са носителите на „Златна игра 2013” ще стане ясно на специална пресконференция на 3 април 2013 г.

 

Ключови думи:Мода, Награди, Стил
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?