В света на красивите лица, индивидуалността е ключът към това да не бъдеш погълнат от тълпата. А Кара Деливайн определено го има, това – различното. Освен страхотен външен вид, тя е забавна. А ако чувство й за хумор беше плаж, със сигурност щеше да е Прая до Казино в Бразилия, защото точно това е най-дългият плаж на света.

Кара като един от ангелите на Виктория Сикрет. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Повечето модели се опитват постоянно да изглеждат безупречни, независимо дали стават от сън, или са случайно уловени от обективите на папараци. Кара Деливайн не се бои да бъде естествена и да изразява всичките си емоции. А те явно бушуват в нея като ураган. Колко модели могат да се похвалят с подобни снимки?

Снимка: instagram/caradelevingne

Корицата й за списание i-D, за която се снима с тарантула на дясното око, е повече от впечатляваща

В реклама на Chanel и Burberry. Снимка: twitter/instagram/caradelevingne

Обявяването й за модел на годината на Британските модни награди през ноември миналата година в Лондон беше черешката на тортата в досегашната й кариера.

Реакцията на Кара, когато получава наградата за модел на годината. Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Другата черешка – малко кисела може би, бе фактът, че сестра й Попи, която също е модел, не я поздрави за победата. Сестринска завист?

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Британската красавица е родена на 12 август 1992 г. Занимава се с мода от 2009 г. Кара е слаба, което се вижда не само от снимките, но и от мерките по-долу.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Как поддържа формата си ли? С обяд в МакДоналдс и пица за вечеря.

За Beauty High англичанката обяснява, че има нужда да яде, иначе ще стане наистина кльощава. Храната я спасява от лошите настроения. Друга нейна тайна – никога не излиза навън без балсам за устни, спирала на Chanel, пакетче носни кърпички и гел за вежди на MAC.

 

На корицата на китайски Vogue China, декември 2011. Снимка: facebook/ caradelevingne

Мерки:

Висока е 176 см
Коса – светлоруса, дълга
Очи – зелени.
Талия -60 см.
Бюст – 78 см
Размер на обувките – 38

Снимка: Getty Images/Guliver Photos