Вероятно малко от вас са се замисляли какво говори брадата на един мъж за характера му. Някои биха нарекли подобни размишления загуба на време и пълни безмислици, но само се замислете. Не зависи ли от характера на всеки мъж каква точно ще бъда формата на лицевото му окосмение? Прочетете следващите редове и направете сами заключението.

Необуздана брада

Снимка: Pinterest.com

Обикновено мъжете с голяма, буйна брада са рядкост. Малко биха се справили с лудостта да поддържат нещо, което изглежда да води свой собствен живот. Тези, които се справят с подобно нещо обаче обикновено са креативни и спокойни натури, които се наслаждават на живота. За тях визията не заема първо място, но това не означава, че са мърлячи. Знаят кои са и имат самочувствие.

Перфектна брада

Снимка: Pinterest.com

Мъжете с дълги, но безупречно поддържани бради обикновено са нарцистични. Рядко можете да ги видите неглиже – за тях не е нужен специален повод, за да се облекат като за червения килим. Обичат да се събират в шумни компании, като изпъкват с изтънчеността и умението си да са в центъра на вниманието.

Леко набола брада

Снимка: Pinterest.com

Този стил навлиза все повече сред мъжете. Леко наболата брада говори за самочувствие и стил. Мъжете с подобно лицево окосмение полагат изключителни грижи за външния си вид, макар и да не им личи. Те много добре знаят колко секси се струва този вид на дамите и се възползват от това.

Катинарче

Снимка: Pinterest.com

Макар и с леко поотминала мода, катинарчето все още се появява върху лицата на някои мъже. За тях можем да кажем, че стоят далече от всички модни тенденции, но пък имат мнение по всички въпроса и рядко ни ги спестяват.

Мустаци

Снимка: Pinterest.com

Мъжете, които носят мустаци също не се вълнуват от модата, но знаят, че са чаровни. Макар и често да ги свързваме с отминали времена, в които Бийтълс са били на върха, а немското порно е било пълно с мъже с подобни мустаци, на мъжете, които ги носят днес наистина не им пука какво си мислим за тях.