.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво издава брадата му за неговия характер

LadyZone.bg | преди 2 години
2110928601.jpg
Снимка: Pinterest.com
Вижте какво говори лицевото окосмение на един мъж за характера му

Вероятно малко от вас са се замисляли какво говори брадата на един мъж за характера му. Някои биха нарекли подобни размишления загуба на време и пълни безмислици, но само се замислете. Не зависи ли от характера на всеки мъж каква точно ще бъда формата на лицевото му окосмение? Прочетете следващите редове и направете сами заключението.

Необуздана брада

2110928602.jpg
Снимка: Pinterest.com

Обикновено мъжете с голяма, буйна брада са рядкост. Малко биха се справили с лудостта да поддържат нещо, което изглежда да води свой собствен живот. Тези, които се справят с подобно нещо обаче обикновено са креативни и спокойни натури, които се наслаждават на живота. За тях визията не заема първо място, но това не означава, че са мърлячи. Знаят кои са и имат самочувствие.

Перфектна брада

2110928603.jpg
Снимка: Pinterest.com

Мъжете с дълги, но безупречно поддържани бради обикновено са нарцистични. Рядко можете да ги видите неглиже – за тях не е нужен специален повод, за да се облекат като за червения килим. Обичат да се събират в шумни компании, като изпъкват с изтънчеността и умението си да са в центъра на вниманието.

Леко набола брада

2110928606.jpg
Снимка: Pinterest.com

Този стил навлиза все повече сред мъжете. Леко наболата брада говори за самочувствие и стил. Мъжете с подобно лицево окосмение полагат изключителни грижи за външния си вид, макар и да не им личи. Те много добре знаят колко секси се струва този вид на дамите и се възползват от това.

Катинарче

2110928604.jpg
Снимка: Pinterest.com

Макар и с леко поотминала мода, катинарчето все още се появява върху лицата на някои мъже. За тях можем да кажем, че стоят далече от всички модни тенденции, но пък имат мнение по всички въпроса и рядко ни ги спестяват.

Мустаци

2110928605.jpg
Снимка: Pinterest.com

Мъжете, които носят мустаци също не се вълнуват от модата, но знаят, че са чаровни. Макар и често да ги свързваме с отминали времена, в които Бийтълс са били на върха, а немското порно е било пълно с мъже с подобни мустаци, на мъжете, които ги носят днес наистина не им пука какво си мислим за тях.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?