Днес обръщаме особено внимание на сутиена (пре)разглеждайки най-добрите варианти според формата на бюста. 

#Тези от нас с малък бюст (чашка А) често се срамуват и предпочитат да залагат на подплатени модели. Да, но замислете се. Вие сте е от малкото жени, които имат избор. Осъзнавате ли тази ваша привилегия?! На пазара може да намерите друго освен push-up моделите, които мислите, че са единствените за вас. Вие сте щастливки, защото спокойно може да носите бельо от дантела, памук или сатен, и същевременно гърдите ви да бъдат изящно подчертани. В интерес на истината идеалният модел сутиен за малки гърди е този без банели чиято кройка на чашките е триъгълна. Представете си само красиво V-образно деколте и отдолу да прозира фината дантела на вашето бельо. Изкусителна гледка.

Снимка: Press office

NB.: На малките гърди стоят изумително дантелените бодита. 

#Дамите със средна гръгна обиколко (чашка В или С) също имат избор, но е редно да се съобразяват с големината на своя бюст, така че той да бъде подобаващо подчертан и добре поддържан. За вас, скъпи дами е излишно да добавяте обем на своите гърди. За сметка на това може елегантно да ги повдигате с push-up сутиен. Но ако трябва да бъдем честни моделите, които са направени за вас са Brigitte и без презрамки. 

#Лейдиз, вие, които имате красиви и пищни гърди е редно да подчертавате своите женствени форми с подходящото бельо. Няма място за притеснения, на пазара има изключителни модели за по-големи гърди. За вас са полу-подплатените модели с класическа форма на чашката, така че гърдите да бъдат добре поддържани. Избирайте модели с банели и не забравяйте добре да регулирате презрамките. 

Като се замисли вие е сте големи късметлийки, защото не ви трябва нищо допълнително за красиво и привличащо вниманието деколте. Благородно ви завиждаме. 

#Пишем Ф+ на дамите чийто бюст е пищен и красив. Може и да не го осъзнавате, но вие притежавате мечтания бюст за много мъже по света. Затова забравете за онези модели отпреди векове, които не подчертават както трябва гърдите ви. За вас съществуват изключителни модели, които не само ще поддържат бюста ви, но и ще ви вдъхнат самоувереност и сила. Следователно сексапилното ви излъчване ще бъде още по-обаятелно. 

Препоръчваме ви моделите с банели, които нямат никакви подплънки - от памук-сатен с фина дантела. Красота! Също така обърнете внимание и на презрамките - добре е те да бъдат с 0,5 см по-широки от обикновените за повече комфорт. 

Какво е важно да знаем при избора на сутиен: 

- никога да не избираме по-малък размер;

- закопчан, сутиенът не трябва да се впива в кожата; 

- не ви препоръчваме да закопчавате сутиена на последната кукичка - все пак имате нужда да дишате спокойно;

- старайте се презрамките ви да са винаги на едно ниво.