За изискан външен вид...

#1 – Прическата трябва да бъде прилежно направена – независимо дали визията ви е небрежна, постарайте се да придадете на косата елегантна форма. Тя трябва да е винаги добре измита и поддържана.

#2 – Залагайте на preppy стила – забравете за избелелите дънки, скъсаните панталони и твърде широките блузи.

#3 – Изчистени линии. Привилегировайте минималистичния стил, монохромните цветове и подбирайте с вкус принтовете.

#4 – Дрехите ви трябва да бъдат добре изгладени. Няма нищо по-лошо от това човек да изглежда „смачкан” – колкото и да не ви се вярва, това влияе и на вашето настроение. Ако облеклото ви е добре изгладено, чисто и спретнато – самите вие ще се чувствате по-уверени, красиви, привлекателни.

#5 – Логото няма значение. Край на съразмерните лога на известни марки. Това отдавна не е на мода. Независимо колко струват вашите дрехи – 5, 10 или 20 лева – носете ги сякаш струват милиони. Това е една от тайните на добрите вкус и стил, не марковите емблеми.


#6 – Поддържайте красотата на своите ръце. Красивият маникюр и добре хидратираната кожа на ръцете са основни елементи от външността на една гранд дама.

#7 – Подчертавайте естествената си красота. Не използвайте грима като средство да криете своя образ с черти, които не са присъщи за вас. Изтъквайте онези, които ще изтъкнат вашето превъзходство.

#8 – Наблягайте на аксесоарите – часовник или фини бижута ще обогатят вашата визия, така че тя да заблести в очите на останалите.


#9 – Ако не знаете какво да облечете – заложете на camel цветова палитра, тъмно синия или сив цветове.

#10 – универсалната визия, излъчваща лукс и стил – 7/8 slim панталон, риза от шифон и тъмно син блейзър. Токчетата (5 см) са задължителни.