.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Грим за тъмнооки абитуриентки

Симона Недева | преди 5 години
грим - симона - 7
Една идея за по-различен и впечатляващ грим за бъдещите абитуриентки

Ето една идея за по-различен и впечатляващ грим за бъдещите абитуриентки. Той е изключително подходящ за момичета с тъмни очи и бяла кожа, а и не само. Съчетание е на коралови и черни сенки. Ето и как се прави.

грим - симона - 1

Първа стъпка
Започваме с кораловия цвят, който нанасяме до сгъвката на клепача. Вземаме по- тъмния цвят, в случая черно и го нанасяме в края на клепача, като се стремим да прелеем двата цвята и корала да изглежда като акцент.

грим - симона - 2

Втора стъпка
След като сме нанесли сенките, слагаме и тънка очна линия, която да подчертае линията на очите. След това отново вземаме черния цвят и подчертаваме леко окото под долните мигли. Като финал на очите слагаме спирала за обем, а ако се налага и допълнителни мигли за по-изразителен поглед.

грим - симона - 3

Трета стъпка
В случая се налага и да подчертаем веждите. Когато гримът е по-тежък е добре веждите също да са добре подчертани, за да не се открояват рязко от грима.

грим - симона - 4

Четвърта стъпка
Нанасяме основата, като внимаваме да не размажем грима. Разнасяме хубаво с четка и ако се наложи матираме и с пудра.

грим - симона - 5

Пета стъпка
Накрая нанасяме ружа, който е в кафявата гама и червилото, което сме избрали да бъде отново в коралов цвят, но с два тона по- светъл от този на сенките.

грим - симона - 6

Този грим е изключително подходящ за черен тоалет.

грим - симона - 8

Материалът е подготвен от "Студио Грим".
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?