.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Голият" сватбен гащеризон е най-новата тенденция за булките

Евгений Милов | преди 23 седмици
Facebook/Cristina Pedroche
Снимка: Facebook/Cristina Pedroche
Това със сигурност ще направи сватбата незабравима

Белият сватбен гащеризон е тук, за да прати в миналото една традиция, силно вкоренена в нашата култура - сватбената рокля. Има дръзки булки, които избират да пристъпят общоприетото, за да изразят своя индивидуален стил, като обличат черни или ярки рокли, но една от най-новите тенденции в сватбеното облекло напълно игнорира роклята като дреха. 

Булчинският гащеризон позволява на всяка жена да се раздава на дансинга, без да се спъва на всяка крачка от гигантската рокля, докато танцува. А този сватбен костюм за смели дами от испанския бранд "Pronoviasе" е толкова красив, че ще го пожелаете веднага.

Особено, когато го видите облечен от сексапилната актриса Кристина Педрохе, чието тяло изглежда като татуирано с елегантна бяла дантела, прилепнала върху кожата толкова плътно, сякаш не носи нищо.

Цялата дължината на дрехата е декорирана с цветя на "стратегическите" места, чиито сложности са вдъхновяващи. Дизайнът на модела с дълги ръкави включва повече от 200 пришити кристала към дантела, а изработката е отнела на творческия екип повече от 244 часа. 

Да носите подобен булчински гащеризон пред бъдещия си съпруг е лесна задача, но почакайте да се появите пред цялата фамилия и приятелите си… Това със сигурност ще направи сватбата незабравима.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?