Гащеризонът успява да се задържи на гребена на модната вълна години наред. От по-небрежни памучни модели през тежки и претенциозни варианти от ликра и сатен - гащеризонът предлага всевъзможни превъплъщения.

Тежките материи са чудесни за по-женствените варианти с драпирани деколтета и набори. Често в тъмна гама, те предразполагат да бъдете смели в колорита и стила на аксесоарите. Прикриват съществена част от формите, изтъквайки собствената си красота.

- Най-спортните предложения са от фино трико, с малки, но интересни конструктивни заигравки. Новите серии кецове на водещите спортни брандове са не само удобни, но и имиджови. Трикото преувеличава изпъкналите части на тялото.

- Свободен, приятен за тялото, в актуалните златни нюанси, този модел ще бъде прекрасно решение за разходка в летните дни. Подходящи са ниски или високи, но елегантни сандали. Блясъкът не щади евентуални несъвършенства при фигурата.

  • В етно стил
    Топла гама, етно детайли и меко трико са добра комбинация за летните дни или вечери. Моделът изисква изявени рамене и неособено голям бюст.

  • Милитъри
    В актуален десен, с момичешка кройка този модел носи настроение и показва отношение към тенденциите. Не е подходящ за едра фигура.
  • С цвят на кожа
    Пясъчната или телесната гама са повече от пожелателни, а кройката и тъканта - леки и удобни. Високият ток ще „източи“ силуета, а ниските варианти ще го лишат от претенция.

  • Вечният деним
    Хитовата материя можете да съчетавате по десетки начини и трудно ще сгрешите. Важно и любопитно е конструктивното решение с „комбат“ джобове, които обаче зрително разширяват.
  • Бяло!
    Гащеризон в бяло звучи ангажиращо, но щадящата конструкция с вертикален цип, V деколте и подчертана талия го превръща в приятен избор дори и за по-женствени фигури.
  • Гащеризон от ликра
    Семпъл и монохромен, но повече от взискателен към фигурата. Със своята описваща форма и материя, вадеща на показ всяка извивка, този гащеризон изисква мерки 90-60-90 и гладка кожа.

  • В сафари стил
    С изключително балансирана кройка този тотален образец на модата от 70-те иска единствено вашето „да“, защото е съвършен за всяка дама с ръст над 165 см.
  • С флорални мотиви
    Свеж и цветен, от естествена материя, това е изборът за всеки ден, който можете да допълните с пантофки и малко бижу. Кройката е универсална и подходяща за всеки тип тяло.
  • С гънки и набори
    Интересна и различна, това е дреха, която можете да моделирате по всякакъв начин - според вкуса си. Богатството от дипли обаче насочва към фигура с ръст и стройни крайници.