Бъбривата пъстрота на лятото отстъпва пред тежката елегантност на барока, металния блясък, черното и червеното. Тези, както и още от водещите тенденции за есента и зимата представя JOY в новия си брой.


В косите тема номер едно е обемът – а това налага да приложим по някой майсторски трик. Показваме няколко от най-нашумелите прически от ревютата и ги придружаваме със съвети за това как всяка дама може да създаде впечатление за плътна, въздушна грива.


Специален репортаж ще отговори на въпрос, който вълнува всички, но с който никой до момента не се е захващал сериозно. А именно – как да се запознаем с мъже и да флиртуваме във Фейсбук. Нашите подробни инструкции ще дадат на момичетата идея за това как да направят профила си привлекателен за другия пол, как да използват социалната мрежа, за да задълбочат контакта с някой мъж, или пък как да завържат по най-непринуден начин ново познанство. И, разбира се, JOY не пропуска най-важното: как по заобиколен начин да го накараме да предложи “истинска” среща!


На корицата на броя е Кейти Пери. По-зряла, все така земна и доста откровена след развода си, поп звездата очарова с готовността да научи ценен урок, дори когато е болезнен. Какво точно споделя Кейти за емоциите си след раздялата с Ръсел Бранд, четете в JOY, който ще бъде на пазара този петък, 14 септември.!