Джиджи Хадид е само на 20 години, но добави в портфолиото си още един голям бранд. Моделът на Victoria’s Secret става глобален посланик на марката Tommy Hilfiger. Освен това тя ще представи през есента на 2016 г. и своя колекция, подпечатана от прочутия дизайнер. Колекцията от дамски спортни дрехи ще включва не само аксесоари – обувки, часовници и слънчеви очила, но и парфюм.

„Не съм и мечтала да имам своя собствена колекция, затова молбата на Томи за сътрудничество все още ми се струва като сън. Винаги съм харесвала неговите неща” – споделя красавицата.

Колкото до колекцията, Джиджи я описва така: „Тя е микс от всичко. Някои неща са хипи, други са спортни, трети са доста мъжки, но все пак са за жени”.

Самият Томи Хилфигър също коментира новината: „Познавам Джиджи и семейството й от много години. Свидетел съм на нейното израстване до модел от световна класа. Тя има огромно влияние в модния бранш. Със своята магнетичност и оптимистично излъчване Джиджи е чудесно превъплъщение на съвременната Tommy Girl”.

Очаква се снимките за колекцията да започнат в началото на следващата година в Ню Йорк.