На фона на последните новини около Меган Маркъл и баснословните суми, които отиват за гардероба й (блогърка последно беше изчислила, че кралската хазна плаща по 500 хиляди британски лири годишно за дрехите, аксесоарите и бижутата на херцогинята на Съсекс), Кейт Мидълтън отново показа добър вкус с рециклирането на поредния тоалет от своя гардероб.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Невероятната рокля с флорални мотиви Alexander McQueen, която херцогинята на Кеймбридж носеше на наградите БАФТА през 2017 година, беше облечена от нея за още един бляскав повод във вторник вечерта в Националната портретна галерия в Лондон. Тоалетът обаче изглеждаше съвсем различно, като по него беше променен един малък детайл – ръкавите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Във варианта от вторник Кейт е с дълги ръкави, а в този отпреди 2 години те са падащи отстрани, като показват повече от раменете и деколтето. Наблюдателни фенове на херцогинята обаче коментират усилено в социалните мрежи, че не само ръкавите, но и цялата горна част на роклята е или изцяло променена, защото флоралните мотиви на бюста и корема не съвпадат от двете събития, или това е изцяло нов тоалет.

Ние подкрепяме първото мнение, познавайки слабостта на Кейт Мидълтън да рециклира стари тоалети от гардероба си и да им дава нов живот.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

А самата рокля е от колекцията Alexander McQueen Resort 2016 и в оригинал беше представена от модната къща с елегантно бюстие и тънки презрамки. Версията на Кейт отпреди две години, която вероятно е индивидуална поръчка и изпълнение, беше с бюстие тип Бардо.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos