.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Диагноза „гардероб”: Защо държим дрехи, които не ни стават

| преди 8 години
Диагноза „гардероб”: Защо държим дрехи, които не ни стават
Страдате от препълнен гардероб? Не сте сами. Снимка: Thinkstock / Guliver Photos
Страдате от препълнен гардероб? Не сте сами

Страдате от препълнен гардероб? Не сте сами. Ново проучване показа, че средностатистическата жена държи около 12 тоалета, които не й стават. Половината от представителките на нежния пол признават, че поне веднъж са си купували дреха, която им е малка, но са се надявали да влязат един ден в нея след успешна диета.

Оказва се, че жените запълват място с по-малки или стари облекла, за да им напомнят за времената, когато са били по-млади или по-слаби.

Защо всички изпитваме нуждата да окачваме в гардероба си подобни дрехи? Със сигурност те напомнят за моментите, в които тялото ни е било в по-добра форма, но не ни ли карат и да се чувстваме зле за начина, по който то се е променило?

Според психолозите опитите ни да се намъкнем в тесни поли или дънки е просто версия на отказа ни да се приемем като жените, които сме в момента.

Затова съветът им е: Време е за ревизия на гардероба, дами! Изхвърлете всичко, което ви кара да се чувствате по-малко великолепни.

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Отслабнахте ли вече за морето?