Съвсем скоро пазарът ще посрещне новата колекция бижута на Frey Wille. Името й е "Цветна симфония", посветена е на великолепието на природата и е за хората, които са влюбени в живота.

Импресионизъм

Линията е вдъхновена от работата на великите артисти импресионисти. Рисунките са с множество оттенъци, които претворяват живописната среща на четката с платното. По гривните играят светлини, пресъздава се атмосферата на пролет в Париж – цветна и слънчева.

Меките контури създават ефект на цветно море. Ярките и жизнени цветове предизвикват позитивни емоции. Участъците с жълта позлата и благороден емайл са запазена марка на фирмата.

Букет от мечти

Хармонично съчетание от пастелни цветове, пробуждащи чувства и въображение, с изящен дизайн. Венчелистчета със златни щрихи се преплитат с елементи в стил барок, вдъхновяващи ни да мечтаем. Романтичните цветни мотиви са в пастелни тонове и с 24-каратово златно покритие.

Първа любов

Споменът за първата любов остава дълго в съзнанието ни. С бижутата от тази линия дизайнерите пресъздават именно чувството на радост, нежност и топлота, което той предизвиква у нас. Въздушният рисунък и трогателните цветове пораждат асоциации за младостта и първото силно чувство, което е изпитало сърцето. Основните мотиви се съчетават с тонове в топло розово и сочно зелено. Кокетният и едновременно с това романтичен дизайн напомня за гъдела в стомаха при първото влюбване.