Благодарение на използваните иновативни технологии, дизайнерите на колекцията, която ви представяме, издигат в култ женското тяло - стремежите им са да подчертаят предимствата му, без да допускат компромиси по отношение на комфорта.

Серията Light Sensation е чудесен избор за летния гардероб. Оформящото бельо е изработено от уникално мека и лека микрофибърна материя с микрогранули от алое вера, които запазват свежестта и еластичността на кожата, като това свойство се запазва дори след 100 изпирания. Гладката материя се усеща като втора кожа, не оставя следи по тялото и краищата са оформени така, че бельото е невидимо под дрехите. Цветовете са бледо розово, лилаво и цикламено розово.

Топ модел от серията: колан-гащи с висока талия, който оформя перфектно талията и дупето и е със силиконова лента за предотвратяване на смъкването.

Моделите от Amasing Senstaion са с дизайн, който напомня за розетките на шлифованите диаманти. Изкусно вградените детайли от прозрачна материя, лазерно изрязаните краища и изчистената линия правят бельото много впечатляващо.Бельото е много удобно за носене и осигурява средно ниво на пристягане.

Топ модел от серията: Стринг боди, което е много секси, оформя великолепно тялото, подчертава деколтето и може да се носи със сутиен от същата серия или с предпочитан сутиен от собствената ви колекция.

Curvy Sensation е от кръгообразно плетена материя с безшевно вградени зони за по-силно пристягане на проблемните зони. Нежният цвят „пепел от рози” и прозрачните детайли му придават романтична нотка.

В същия романтичен цвят се предлага и серията Cool Sensation, която се появи на пазара миналото лято и бързо се превърна в бестселър, заради елегантната си визия и материята Cool Max, която осигурява чувство за свежест и прохлада през целия ден. Всички гореизброени са серии на Triumph.