Какво е да си модел? Дали наистина е толкова бляскаво занимание или цената да си в бранша се плаща с много труд и поредица конфузни моменти? Какво се променя, когато една мечта се превърне в реалност?

Струва ни се, че петък е чудесен да се запознаете с едно красиво момиче - краят на работната седмица винаги отваря сетивата ни за красивите неща, хора и случки, които ни заобикалят. Името й е Анита и макар, че е само на 15 години, тя ни спечели с непринуденост и черно-бялата си фотосесия. Учи в руско училище в София, интересува се от мотори и обича да готви. Дали има руски корени не успяхме да научим, но разбрахме, че...


Какво те накара да поискаш да се занимаваш с мода?
Винаги съм се интересувала от мода и един ден случайно срещнах фотограф, който ме покани в агенцията. Харесаха ме и така започна всичко.

Какво очакваш и се надяваш да ти се случи сега, когато вече си модел?

Да стана успешна и независима личност! Също така много искам да пътувам, а при тази професия това е неизбежно.


Весела Станева: Има нещо нередно в детските конкурси за красота >>>


Разкажи ни за първите си преживявания в бранша – какво те изненада, какво те впечатли, за кое не беше подготвена, кое ти хареса?
На първата ми фотосесия бях само на 12 години.
Спомням си, че бях много бях щастлива. Отидох, изпълнена с огромно любопитсво. За първи път 4-ма професионалисти работеха над моята визия. Както на всяко малко момиче, ми беше много интересно да ги наблюдавам точно как работят. Преобразиха ме напълно!  Чувствах се като кукла, която обличат и гримират професионалисти. Много бях впечатлена от случващото се.

Спомням си също и незабравимото чувство, когато след първата фотосесия в живота ми, се видях на корицата на списание. Дори сега, когато пораснах малко, ми е много приятно да съм на страниците на списания, корици, каталози и т.н.

Дани Димитрова: Не ми харесва лицемерието в модата >>>

 

 

 


Извън модата – какви други интереси имаш?
Много се интересувам от мотори, знам че звучи странно. Обичам и да пека сладкиши вкъщи :)

Кой е най-големият връх и постижение в тази професия, които мислиш, че можеш да постигнеш?

Искам някой ден името ми да започне да работи за мен.

Мариам Матева: Започнах кариерата си съвсем неочаквано >>>