.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Анджелина Джоли ще прави бижута

| преди 7 години
Анджелина Джоли “уби” Брад Пит
Миналата година Брад и Анджелина създадоха колекция от златни и сребърни бижута, като печалбата от нея отиде за благотворителност. Снимка: Getty Images / Guliver Photos
Анджелина Джоли ще лансира бижутерийна линия за благотворителни цели

Анджелина Джоли се впусна в ювелирна бизнес инициатива,  но с благотворителен характер. Съпругата на Пит ще бъде дизайнер на бижута, които ще бъдат продавани за благородни цели.

35-годишната актриса измисли дизайна на колекция с камъни за дизайнера Робърт Прокоп. Той лично е правил бижута за Анджелина през последните 10 години и каза: „ Тя има много класически стил. Това са модели, които тя самата носи.”

Някои от бижутата, които ще си имат индивидуална цена, ще бъдат продавани лично от дизайнера и то на негови редовни клиенти. Парите събрани от бижутата отиват във фондация за деца, които са жертви на войни или природни бедствия, на която Джоли е съосновател.

Миналата година Брад и Анджелина създадоха колекция от златни и сребърни бижута, като печалбата от нея също отиде за благотворителност. Името на колекцията бе „The Protector” и в нея бяха включени и подаръци за бебета, като сребърни лъжици и чашки за яйца.

Относно благотворителността, Джоли каза: „ Тези деца имат най-много нужда от място, на което да се лекуват, да са на сигурно, да се научат на помирение. Място, което да им предостави по-добро бъдеще и такова, на което да ги дари с истинско детство. Лошо е, че понякога обучението на тези хлапета остава на заден план. Милиони малки деца и тийнейджъри, които живеят в конфликтни страни не ходят на училище.”

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?