За тези от нас, които са забравили, държим да припомним, че преди повече от десет години, велуреният анцуг бе "на мода" след като Бритни Спиърс и нейният (тогавашен) съпруг Кевин сключиха брак, облечени в тази едновременно удобна, но изключително неелегантна дреха.

Тази година американският бранд за дамско облекло Juicy Couture възкръсна модела, придавайки му блясък и изисканост. Съвместно със Swarovski, брандът разработи съвременна линия дамски анцуг, чийто отличаващ се акцент са искрящите украси с кристали на австрийската марка за скъпоценни бижута.

Озадачени от модното решение на стилния бранд, за нас е дълг да подскажем на тези от нас, които се питат - как да носят велурения анцуг в ежедневието!?

Това са нашите предложения:

#В градски стил - придайте нова визия на анцуга, носейки го като саруел (шалвари). В комбинация на удобни обувки на ток, той приема коренно различен лик. 

#Зима е и едно от основните ни желания е да се чувстваме удобно в дрехите, които носим. Същевременно с това е важно и да ни е топло. Затова, парка якето е идеалният избор към велурения анцуг. 

#Спорно, но елегантно! Акцент на тази визия е лъскавата чанта-портмоне, която се носи през рамо.