Абитуриентската ти рокля в гардероба стои? Я, вземи я подари и добро сътвори!

Под това мото стартирахме новата си инициативата и й отредихме да живее във важната форумна тема Подари си роклята от бала – помогни на непозната.

Защо го правим?

Защото сме сигурни, че много красиви абитуриентски рокли са били обличани само веднъж, а след това са прибрани на тъмно в гардероба. Защото сме сигурни, че има момичета, които се нуждаят от абитуриентска рокля, нямат средства да си я купят и им се ще от мъка… да се заврат на тъмно в гардероба. Затова решихме да бъдем връзката, проводникът между двете ситуации.

Какво ви призовахме?

Ако имате рокля, обувки, чанта, бижута от абитуриентския бал, които искате да подарите на настоящата абитуриентка, да публикувате снимка във форумната тема, като дадете и кратко описание за размери и цветове. Това е пътят, по който забравената дреха може да получи нов живот и да ощастливи някого.

Какво направихте вие?

Темата с име Подари си роклята от бала – помогни на непозната светкавично стана най-активната във форума. Заваляха снимки и предложения от момичета от цялата страна. Жените не веднъж сме доказвали, че сме с големи сърца и това ни прави голяма сила! Доказахме го за пореден път! Появиха се много желаещи да направят добро, и то на непозната!



Чисто нови рокли, необличани дори веднъж, си търсеха нови притежателки. Появиха се и обувки, мъжки ризи, чанти… дори предложение да се разменят и булчински рокли.



А ето как изглеждаше вашето великодушие, облечена в думи:

Eli2012: Роклята е размер S. Давам я заедно с чантата
Здравейте, инициативата е чудесна ! Има много деца , които не могат да си позволят да празнуват. Нека , ние , които имаме възможност и сърце им дадем тази възможност.
Аз също бих искала да зарадвам някое момиче! Както вече се каза, няма смисъл роклята да трупа прах напразно нещо много хубаво,надявам се да помогна за прекарването на един страхотен бал на някоя щастливка.

Mima_a: Здравейте и от мен  .Искам и аз да изкажа искрените си комплименти за организаторите на таза благородна кампания и да им пожелая тя да се превърне в традиция!Бих искала да дам и едно предложение ,което е че всяка година в тъй наречените домове също завършват много абитуриенти които гарантирано няма как да си позволят тоалети за бала.Така че ако вие които организирате всичко това имате желанието и възможността може да се свържете с директорите им ,които едва ли биха отхвърлили помощта ви.

Nadia: ...ще съм повече от щастлива, ако успея да зарадвам някое момиче.

gerrganaaa88: Здравейте! Ние с моята приятелка също решихме да включим в благотворителната кауза. Роклите са в две части-бюстие и пола. Към роклята в ляво има и обувки 37 размер, както и болеро.



Разбира се, не мина и без странни криво разбиране на инициативата. За някои хора тя се оказа възможност да съберат повече дрехи в гардероба си. Няколко рокли отлетяха на един и същи адрес. Съвсем логично дойде призивът на bori_9007 нехаресаните рокли да продължат своя път, като бъдат дадени на други момичета в нужда.

По-важното е, че много рокли вече намериха своите притежателки. И за нас, и за вас това може да е само повод за усмивки и удовлетворение, че някой е получил своята доза щастие, под формата на рокля. А може би това е само началото на нещо още по-голямо и по-добро, в което жени помагат на жени в LadyZone.