Тоалетът е незавършен без правилните бижута и аксесоари, с които да го допълним.

Студените дни вече са тук - обличането на пластове е все по-модерно, но това не означава да спрем да бъдем готини и женствени. Как? С подходящите бижута, разбира се:

Пръстени


Тези допълнения към тоалета са наистина на върха на модната вълна. Ако сте с дълги ръкави или пък направо с палто, просто добавете малко блясък на пръстите си. Какво е новото:

Пръстени в горната част на пръстите

 

 

 

Гердани на пластове


Този тренд е актуален от известно време насам. Комбинирайте любимия си гердан с още един или два - така ще добавите още малко чар на тоалета си. Не забравяйте да оставяте поне по сантиметър и половина между тях. 

С прежда, метал и малко въже: цветен и забавен гердан

 


Гривни тип "белезници"

 


На повечето модни ревюта за есен/зима 2013г. се нагледахме на голямо разнообразие от този гривни тип белезници. Не прекалявайте с детайлите обаче - за по-силен ефект се насочете към златни или сребърни накити.

Най-горещите модни трендове за 2013

 

Колиета тип верижки

 


Какво е важното? Да са големи и ако не противоречи на стила ви - препоръчваме тези с шипове. Пънкът е модерен, така че - защо да не експериментирате?

 

 

 

Бижута с кристали


Независимо дали става дума за гривни, обеци или гердани - тази есен кристалите са навсякъде! Дали ще ги добавите към ежедневното си облекло или за вечерно излизане, този тип бижута ще ви донесат блясък, класа и добро настроение.

 


Колиета с характер

 


Те са част от много модни ревюта и това не е случайно - наистина се забелязват. Освен това са красиви и добре съчетани - незаменими. Колиетата с големи камъни са супер актуални, така че - не се притеснявайте да ги носите.

 


Изумрудени камъни

 


Тази есен модата е вдъхновена от природата, затова изумруденозеленото и въобще -  този естествен цвят във всичките му нюанси е наистина актуален. Комбинирайте с естествени материи - например кожа.


"Да" на изумруденозеленото - част 1