Те са известни, красиви и имат деца. А този факт е отбелязан не само по страниците на списанията, а и по кожата на тялото им - с татуировки. 

Анжелина Джоли

Секси тялото на Джоли показва едни от най-известните татуировки. Децата на Анджи играят важна роля както в живота и, така и върху тялото й. Да си припомним имената на всички тях - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox и Vivienne. Татуировката на лявото й рамо съдържа географските координати на рождените места на всичките й деца. Между рамото и гръбначния й стълб пък има готик надпис, в който се казва - "Знай си правата", татуировка на тигър и будистка скулптура против лош късмет. Последната й татуировка е от вътрешната страна на дясното бедро и представлява надпис Whiskey Bravo. На кода на военните това значи William Bradley, т.е. William Bradley Pitt.

Джесика Алба

Джесика е майка на две дъщери, която носят имената Honor Marie и Haven. Секси майката има дантелена татуировка в долната част на гърба. На тила пък е имала татуирано цвете и калинка, които към момента са премахнати. На китката има санскритски символи.



Виктория Бекъм

Виктория има две татуировки на китката – криптограма De Integra и римски цифри, за които се говори, че показват датата, на която за първи път са били заедно с Дейвид Бекъм. Друга нейна татуировка, свързана с любовта към съпруга й, е надписът, който гласи “Заедно, завинаги, вечно”. Майката на Brooklyn, Romeo и Cruz има по една звезда на гърба си, посветена на всяко едно от децата й.



Хайди Клум

Пред списание People Клум обяснява, че татуираните звезди на дясната й ръка са за нейните деца - Leni, Henry и Johan. До края 2009 г. тя не беше добавила звезда в чест на дъщеря си Lou. След това обаче поправи тази грешка и на вътрешната страна на ръката й вече има 4 звезди.

Джулия Робъртс

Джулия е татуирала имената на трите си деца - Hazel, Phinnaeus и Henry, в ниската част на гърба си.

Никол Ричи

Никол харесва малките татуси. Едни от най-симпатичните са двете ангелски крилца на гърба й. Около глезена си има рози, а на китката си има надпис, който гласи - "девица". Вдъхновена от песента, написана от баща й Лионел Ричи „Ballerina Girl”, Никол си татуира балеринова пантофка на корема. На тила си има малка червена панделка и надпис с фамилията си. Въпреки това тя силно се надява нейните деца никога да не се татуират и споделя пред медиите, че би се почувствала много тъжна, ако го направят.