.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 чести грешки при избора на сутиен

| преди 6 години
5 чести грешки при избора на сутиен
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Как да ги избегнем и как най-лесно да се сприятелим с нашия сутиен
Сутиенът наистина е най-добрият приятел на жената, но това се отнася само за случаите, в които той е правилният размер, когато е удобен и подходящ за конкретния случай и когато... Всъщност вижте как най-лесно можете да се сприятелите с вашия сутиен.

Избираме грешния размер. Да, в желанието си да придадем по-пищни форми на гърдите, купуваме сутиени, които не са нашия размер – някои жени купуват по-големи и слагат допълнителни подплънки, а други по-малки, за да могат да повдигнат своята гордост. И двете решения са погрешни – в единия случай рискуваме сутиенът да ни е широк, а в другия да се впие в кожата ни.

Спираме се на сутиени, които не са в нашия стил. Ако сте свикнали да носите спортни модели, то дантелата определено няма да ви бъде удобна. Ако не сте сигурни какъв точно е вашият стил изберете мека и удобна материя, както и модел, който е универсален.

Всичките ни сутиени са почти един и същи модел. Все пак всяка жена трябва да е подготвена за всякакви ситуации.. Понякога ни се налага да присъстваме на официални събития, които предполагат по-изискан и прибран модел, а друг път отиваме да потренираме във фитнес залата, където трябва да сме подготвени с нещо спортно, не изрязано и меко. Ежедневието също има своите изисквания за удобство на материята и модела.

Не съобразяваме формите на тялото си с модела сутиен. Често харесваме нещо лъскаво и привлекателно, което дори не пробваме. Изглежда ни секси или удобно и го купуваме. Всяка жена трябва да знае (а ще разбере това, когато пробва), кой модел пасва и подчертава най-добре изящните ни форми.

Когато купуваме сутиен специално за определена рокля например, е добре да пробваме бельото именно с нея. Много жени не го правят. Може да ви се стори глупаво да носите роклята със себе си из магазините, но често се случва покупката да не отговори на очакванията, когато я облечем в комплект с желания тоалет.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?