.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 застрашени животински вида заменят крокодилчето на Lacoste

Евгений Милов | преди 1 година
Lacoste
Снимка: Lacoste
Френският лейбъл пуска лимитирана серия тениски с новите лога

За да спаси от изчезване 10 застрашени животински вида, френският моден бранд "Lacoste" пуска специална линия дрехи с ново лого.

Белите поло тениски са създадени в партньорството с Международния съюз за защита на природата на "Save Our Species" (SOS), което цели дългосрочното оцеляване на застрашени видове и техните местообитания.

Lacoste
Снимка: Lacoste

Френският лейбъл "Lacoste" оказва подкрепа в борбата за опазване на застрашените животни на планетата, като пуска лимитирана серия от 10 поло тениски с 10 от най-застрашените животински видове в света - делфин, костенурка, лемур, носорог, гибон, папагал, кондор, саола, тигър и игуана.

Всяка поло тениска ще бъде с едно от новите 10 лога на различните животни, които ще заменят емблематичното крокодилче, което обикновено се поставя в лявата част на гърдите.

Цената на тениските е 150 евро за всеки стил, като средствата от покупките ще отидат за помагането на Международния съюз за защита на природата в борбата за опазването на дивата природа в световен мащаб.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?