Абитуриентският бал наближава, а с него и вълнението покрай избора на прическа. Ако все още се чудите какво да правите с косата си и какъв стайлинг да изберете за нея, ние ще ви помогнем да се ориентирате по-лесно, като ви предложим да хвърлите око на най-горещите тенденции за тази година. Разгледайте десетте най-атрактивни и модни прически за бала в нашата галерия. Тази година коафьорите отново дават воля на фантазията си, като залагат на естественото, романтичното и небрежно елегантното излъчване. Израз на респект към изисканата и неостаряваща мода на 30-те са едро оформените лимби, спускащи се покрай овала на лицето, които също са акцент тази година. Не е лошо да надникнете и в скромните, но златни съвети на специалистите по-долу:

Продължава >>

Правило № 1: Изберете първо тоалета, а прическата съобразете с модела, дължината и цвета на тоалета. Прическата не бива да конкурира тоалета, а да го допълва.

 

Правило № 2: Помислете за себе си. Това е вашият ден. Бъдете себе си и не се опитвайте да приличате на някой друг. Посъветвайте се със специалист, който най-добре ще ви насочи към избор на подходящата за вас прическа на бала.

Правило № 3: Когато избирате прическа за бала, мислете в перспектива поне с 20 години напред. Постарайте се да не разочаровате или засрамвате своето бъдещо Аз от не дотам добрия вид и сполучлив избор на визия. Излезте на балния подиум в целия си блясък! Това е вечер, която не само ще остави ярък спомен в годините, но ще бъде и тържествено ознаменувана със серия от забавни и издайнически снимки.