Искате ли винаги да сте в крак с модата и нито една ваша дреха или аксесоар, облечени от вас да изглеждат демоде? Предлагаме ви списък с 10 модни тренда, които остават вечни във времето и с които няма как да сбъркате никога.

Къси и раздърпани дънки


Роузи Хънтингтън-Уитли
Естествено обличането им трябва да е съобразено с повода, но ако това условие е изпълнено, бъдете сигурни, че никога няма да сбъркате с тях. И нали знаете – колкото по-раздърпани и изтъркани са, толкова по-добре.

Малка черна рокля

Рийз Уидърспуун
С нея никога няма да изглеждате не на място – в ежедневието, на работното място, на среща, на забава или вечеринка, тя винаги ще бъде актуална и никога натрапчива.

Голяма и удобна чанта

Миранда Кер
Удобството на първо място, а заедно с това и стилът. Всички жени добре знаят колко удобно е да имат една голяма и всичкопобираща чанта в гардероба си, която се комбинира успешно с почти всичко в ежедневния аутфит.

Изящен шал


Селена Гомес
Има жени, които колекционират обувки, други – чанти, а трети харесват шалове.

Обувки на висок ток

Дженифър Лопес
Няма жена, която не иска да изглежда стройна и с издължен силует, а обувките на висок ток правят именно това – чудеса с нашата фигура.

Красив маникюр


София Вергара
Някои казват, че това е подписът на всяка жена, а други, че по външния вид посрещат, а по ноктите изпращат. Разбира се, никой никога няма да ви се разсърди, ако поддържате ноктите си винаги красиви.

Дънково яке


Риана
Дълго, късо, по-светло, тъмно, черно, изтъркано, разпърпано, с пайети, с бродерия – няма значение какъв е моделът или декорацията. Дънковото яке винаги ще бъде на мода.

Дълга и красива коса

Нина Добрев

Няма мъж, който да не харесва дълги коси, с които да си играе и да гали.

Дантела


Джесика Бийл

Тя е синоним на изящество и женственост. Подходяща е за специални поводи, а защо не и в ежедневието.

Колан

Принцеса Катрин
Към всеки аутфит винаги можем да изровим от гардероба си подходящ колан, който да допълни визията ни – да стегне талията или да подчертае бюста ни.