Как да изглеждаш зашеметяващо това лято - няколко топ тенденции и съвети за всички дами, които искат да събират мъжките погледи.

Макси дължини


Дългите рокли и поли са особено актуални това лято. Независимо дали говорим за ежедневен или вечерен тоалет. Никак няма да сбъркате, ако имате подобен тоалет в гардероба си.

Асиметрия

От няколко сезона се налага трендът, че еднаквите неща не са никак фешън – нито на външен вид, нито на дължина. Затова дали роклята ви ще е къса отпред и дълга отзад, или от едната страна скъсена, а от другата висяща – няма значение. Важно е да е налице асиметрия.

Флорални мотиви


Всеки топъл сезон флоралните мотиви са топ тенденция. Особено този. Едри шарки или дребни цветчета – заложете на това, което ви допада, защото просто няма шанс да сбъркате с флоралните мотиви.

Омбре

Косите, ноктите, дрехите – омбрето все повече навлиза в модата, диктувайки топ тенденциите на пореден сезон. Лека ефирна рокля, пола или панталон в преливащи цветове е всичко, от което се нуждаете, за да сте шик това лято.

Дантела

Няма друга материя, която да излъчва толкова винтидж. Едновременно може да бъде много нежна и агресивна, дантелата е подходяща за всеки, който знае как да я носи.

Очаквайте продължение...