Ние, жените, имаме много общи неща, а същевременно се радваме на сладостта от своите различния. Но не всичко, което харесвате вие, ще се хареса на вашата приятелка. Така че бъдете внимателни, когато избирате подарък за приятелка. Подаръкът разкрива това, колко добре я познавате.

Ето няколко свежи идеи за подарък на вашата най- добра приятелка:

  • Две ТОП упражнения за стегнато и секси тяло (ВИДЕО)
  • 3-те зодии, които се влюбват най-лесно. И ти ли?
  • "Помня много добре как лежа и плача - оргазъм, къде си оргазъм? А той не идва!" (ВИДЕО)
  • Джулиана Гани: Фатално привлечена съм от дрехи, обувки и естетични корекции! (СНИМКИ)
  • В чантата на Наталия Кобилкина - Обичам да имам много пари до мен! (ВИДЕО)
  • 10 любопитни факта за класиката с Майкъл Дъглас и Глен Клоуз „Фатално привличане“
  • Антония Йорданова: Бъди индивидуалист, когато изграждаш собствена визия (ВИДЕО)
  • Как мъжете да разбират по-добре жените - топ съвети от психотерапевт
  • Наталия Кобилкина в "Малки разговори": Мога да накарам всяка жена да оргазмира! (ВИДЕО)
  • FIT LADY: Две много яки упражнения за стегнато тяло (ВИДЕО)


1. Дреха


Ако вашата приятелка е кокетка и следи модните тенденции много ще я зарадвате с нова рокля, пола или риза. Можете да добавите и колан към подаръка. Ако сте един размер задължително мерете дрешката по вас. Ако пък не - според височината и размера й намерете подходящия подарък. Трик: Ако не сте сигурни за вкуса на приятелката ви, обиколете заедно магазините и вижте на какво ще се спре и какво харесва. Когато купите, това което е харесала ще се зарадва от сърце.


2. Чанта


Можете да й подарите прекрасна чанта- спортна, екстравагантна, стилна. Зависи от стила на облекло. Може да е чанта тип плик за вечер или по- голям модел за работа. Експериментирайте с цветовете. Сега е лято можете да я изберете в по свеж и летен тон, съчетавайки я с обувките, които носи.


3.Часовник или бижу


Красив и стилен часовник в кутия ще трогне вашата приятелка изключително много. Тъкмо ще й напомните по този начин да е точна на вашите срещи и повече да не закъснява. Или пък комплект гривна и обеци, колие и пръстен- ще заблести от щастие.


4. Домашен любимец


Ако винаги е искала кученце, коте, рибки или зайче, сега е моментът. Тъй като животните не са много евтини можете да се съберете повече приятелки и да си разделите парите. Или пък да осиновите някое животинче без пари, което има нужда от дом и закрила. Помагайте й в грижите за малкото сладурче и си разнообразете летните дни.


5.Билет за концерт


Изненадайте я с билет на любимия ви общ изпълнител, който ще пее скоро в България и идете заедно. Сигурни сме, че никога няма да забрави този подарък. Направете си снимки и си изкарайте добре.


6. Парти- изненада


Организирайте й парти. Съберете всичките й приятелки само по женски или поканете и момчета, за да е по- интересно. Намерете готино местенце, украсете с балони, подгответе тортата и я изненадайте. Забавлявайте се на воля. Тя никога няма да забрави какво сте направили за нея и със сигурност ще ви върне жеста с нещо грандиозно на вашия празник.


7. Уикенд на СПА


Починете си в любимия СПА хотел за уикенда. Релаксирайте и прекарайте малко време заедно по женски. Ще е жестоко!


8. Ваучер


Ваучер за масаж, маникюр, прическа или ваучер на стойност определена сума за любимата й марка дрехи, откъдето да си купи, това, което харесва. Опаковайте го красиво с панделка. Придружете я по време на процедурата или шопинга и се забавлявайте.


9.Книга


Ако приятелката ви обича да чете купете й книга, според вкуса й. Криминален роман, любовна история, кулинарна книга, книга за бременни, фентъзи или книга за модата. Напишете послание на първата страница и я подарете ефектно подвързана.


10.Картина, статуетка или ваза


Ако приятелката ви има уютен дом и харесва да изкуството- изненадате я с красива картина, статуетка или керамична ваза. Изберете я в тон с нейния дом. Този тип подаръци са и подходящи за вашите колежки в офиса или шефката ви. Проявете въображение и изберете нещо наистина нестандартно и уникално.


Когато приятелката ви е ценна- подаръкът трябва да е наистина специален и да й напомня за вас. Не е нужно той да бъде много скъп, вложете енергия и любов и ще изберете правилният подарък за нея.