.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Отговаря... Тони Минасян

LadyZone.bg | преди 6 години
Тони Минасян
Ако някога сте искали да зададете въпрос на Тони Минасян - сега LadyZone.bg ви дава тази възможност!

Тони Минасян е роден в Бургас. Завършил е НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Участвал е в редица театрални постановки, пожънали заслужен успех. Провокират го коментарите, в които няма само суперлативи, харесва Ларс фон Триер и Джим Джармуш, баща му е бил актьор в Бургаския театър. Тони е искал да стане художник, но в крайна сметка последвал примера на татко си. Освен с многобройните си роли в театъра, Тони е известен и с ролята си на Роки в сериала "Седем часа разлика". Какво отговори той на вашите въпроси?

Какво за теб е любовта? Бил ли си влюбен някога?
Да, бил съм. Тогава стана така, че не се получи. Надявам се, че няма човек, който да не е бил влюбен поне веднъж, защото би бил много тъжен. Но за любовта са нужни двама души. Ако от едната страна нещата са изстинали – тогава няма никакъв смисъл.

Имаш ли си приятелка? И как се казва?
Да, имам, но не искам да разкривам името й.

Имаш ли любим спомен с фен/фенка?
Ами, не всички ходят на театър, но всички гледат телевизия. Рядко ме спират по улиците, но се заглеждат, говорят си. На представление обикновено аплодисментите започват още като изляза на сцената, без да съм казал и една реплика. Това е много хубаво. Но после си казвам – ей, сега стана страшното! Ти вече не си само момчето, което играе само в постановки.

Дори с опита, който имаш, притесняваш ли се преди пиеса, или излиза уверен и без капка притеснение?
Има известно притеснение преди всяко представление, разбира се. На сцената е важна интеракцията с публиката и е как тя реагира на постановката. Реакцията на зрителите в залата винаги ме притеснява.

Какво е да си син на Милото? Трудно ли е да играеш с Калин Сърменов?
Калин е страхотен, дава много полезни съвети и често прави конструктивни критики. Научавам много от актьори като него.

Здравей, Тони! Много харесвам героя ти в 7 часа разлика. Кой е най-добрият ти приятел от екипа на 7 часа разлика?
Разбираме се много добре с всички актьори. Голяма чест е за мен да си партнирам с Ваня Цветкова и Калин Сърменов. С него много се сближихме и съм му благодарен, че ми даде шанс да играя на сцената на "Сатирата".

С кои от актьорите в 7 часа разлика работата е най-лека и приятна?
Не бих могъл да кажа само едно име.
 

Ето и кои са другите известни мъже, които очакват вашите въпроси:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?