.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да съблазним една жена - съветът на Том Форд

Евгений Милов | преди 1 година
Том Форд
Снимка: Getty Images
Така ли е, момичета?

Когато става въпрос за стил, едва ли някой може да се конкурира с Том Форд. Той прави най-жестоките дрехи в света, винаги демонстрира върховно ниво на елегантност и кара Джеймс Бонд да изглежда нелепо до себе си.

В интервю за британски брой на списание "Esquire", дизайнерът изразява съвета си към всички мъже, ако искат да съблазнят една жена. Това е много семпъл жест, за който повечето хора дори не са се замисляли, че почти всички жени искрено ще оценят:

"Ако бях хетеросексуален и се опитвам да съблазня една жена, мога да го направя дори само със ставане от масата, когато тя се върне от тоалетната. Това работи. Всеки път, когато направите това, всички останали хетеросексуални мъже ще седят на масата и обикновено техните съпруги ги подритват с: "Виж това!", "Никога не си правил това за мен!" и "О, това е толкова мило".

Е, момчета, сега вече знаете.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?